2777
2789
عنوان

خانوما من با نامزدم قهر بودم عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اشا چیه اخه😂😩مجبوری استفاده کنی

وقتی از میکروفون گوگل استفاده می‌کنی بنویسی یه سری کلماتو خودش همینجوری برای خودش یه چیزی تایپ می‌کنه 

زیاد نخند صورتت چروک میشه

کار تو هم بچگونه بوده.....مشکلات دارید صحبت کنید براش راه حل پیدا کنید...قهر چیه

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

خب چیکار کنمسر ی چی الکی سمت رفیقش میره کثافت کاری میکنه

بستگی به معیار های خودت داری 

اگه با این رفتاراش اوکیه ای که هیچی

اگه اذیت میشی یا باید باهم حل کنیدش یا جدا بشی چون تا اخر این اذیتایی که میشی ۱۰ برابر میشه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
بستگی به معیار های خودت داری اگه با این رفتاراش اوکیه ای که هیچیاگه اذیت میشی یا باید باهم حل کنیدش ...

همین الان ۱٠٠ برابره

انگاری ی چی تو قلبم رفته اصلاااا نمیدونم چمه

ب خدا این اینطوری باشه من دوسال دیگ میمیرم 

ب پدرم این کثافت کاریاشو نشون دادم چیزی نگفتشب بهش گفتم چطوری باهام حرف زد بازم چیزی نگفت😭

عزیزم نمیگم طلاق. طلاق اخرین راهه. ولی الان که نامزدی یه کم عروسی رو عقب بنداز. من یکی مثل شوهر تو دارم که الان بی ابروم کرده بچمو گرفته حتی نمیذاره با بچم حرف بزنم. هر روز حرفایی میزنه میخام آب بشم. بیشتر فکر کن. مساله کوچیکی نیست. شاید دو روز دیگه یادت بره و دوباره اشتی کنید ولی باز پیش میاد

چقدر رفتارت بچگانه ست زن میتونه کاری کنه شوهرشه به اوج بره و با قدرت دیده بشه  یا کاری کنه که شوهرش عین یه بچه رفتار کنه 

چرا باید عین بچه کوچولوها قهر کنی و گوشیتو جواب ندی اگر حس میکنی وقت ازدواجت نیست تجدید نظر کن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
خب گلم بهش میگفتی داری میری اونحا جواب تلفنش میدادی خب ناراحت شده چرا این رفتارو کردی باهاش

جلو جم بزبز نگام میکرد برا چیش میگفتم 

کم مونده بود پاشه بزنه از مرتیکه متنفرم

خب این تو دوران عقد اینجوریه عزیزم ازدواج کنی باهاش بدتر میشه

ازدواج کنه ... کتک میخوره. 

منم برعکس زنم دوران عقد عقده ای و بد دهن بود و ولخرج بود 

بعد از عروسی دیگه الان راحت توهین نیکنه به من جلوی پدر و مادرم منو حتی میزنه . سیلی و مشت و لگد. 

چقدر رفتارت بچگانه ست زن میتونه کاری کنه شوهرشه به اوج بره و با قدرت دیده بشه یا کاری کنه که شوهرش ...

من بخاطر این دلخورم

ک جلو جم چپ چپ عین بز یجوری بهم نگا کرد ک کم مونده بود پاشه بزنتم

از مرتیکه متنفرم

چقدر رفتارت بچگانه ست زن میتونه کاری کنه شوهرشه به اوج بره و با قدرت دیده بشه یا کاری کنه که شوهرش ...

نمی‌دونم بر طبق چه جامعه‌ای آماری فکر می‌کنید همه زنا می‌تونن همه شوهرا رو رام بکنن احتمالاً با مردی برخورد نداشتید که زبون نفهم باشه حرف حرف خودش باشه آدم بیشعور و بی‌شخصیتی باشه چون اگر همچین تیپ آدمی رو می‌دیدید مطمئناً به این خانم همچین حرفی رو نمی‌زدی که می‌تونی یه کاری بکنی بری به اوج یه کاری بکنی بیفتی به فرش