2777
2789
عنوان

صبح رفتیم آجیل و شیرینی گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 141 پست
نه والا با بدبختی خودم و خودش هیچی برای عید نخریدیم قسط تا دلت بخواد ولی برای فامیلهلش خرج میکنه

بببخشیدا ولی دیوانه آید

برای عید خرید تکردیدبعد هفت سین ۳تومنی میخوای بخری و آجیل ۱۰ تومتی؟؟؟؟

برای پولای شوهرت چاله بکن که وقت نکنه جای دیگه خرج کنه

نه والا با بدبختی خودم و خودش هیچی برای عید نخریدیم قسط تا دلت بخواد ولی برای فامیلهلش خرج میکنه

خب قبل خرید اینا میرفتی برا خودت خرید میکردی

دیگه خودت شلی چی بگیم 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مثل شوهر من وقتی خانوادش میاد بهترین میوه ها و خوراکی و خرجعا رو می‌کنه منم از این طرف جبران میکنم پشت بندش خانوادمو دعوت میکنم 

خوشبحالت عزیزم ده میلیون دادی به آجیلمن که برای بچه هام فقط نحودچی خریدم با بادوم زمینی😔😔😔

الهی خدا برات بسازه عزیزم.انشالله سال جدید برای همه پر از شادی و سلامتی و برکت و روزی باشه

ما اصلا اجیل واس هرکسی نمیاریم قد ۳ تومن اجیل گرفتم اونم بیشتر خودمون میخوریم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
بیشتر ببینید

ما اجیل خیلی ساله که هم خودمون هم فامیل به صورت نمادین میزاریم

از همون سالی که واسه اولین بار گرون شد 

چه یه پیاله باشه چه یه ظرف بزرگ 

کسی نمیخوره عید دیدنی رفتنی

در حد یه دونه بادوم یا یه دونه پسته ای چیزی 

بشینم مشت مشت بخوریم اصلا و ابدا 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)