2777
2789
عنوان

صبح رفتیم آجیل و شیرینی گرفتیم

2573 بازدید | 134 پست

سلام صبح رفتیم آجیل و شیرینی و شکلات گرفتیم 

بعد شلوغ بود من اومدم بیرون شوهرم اومد گفت شد تقریبا ۱۰ تومن

حالا یک نفر از اعضای خانواده من نمیان خونه ما چون شهرخودم با شهر مادرم اینا دوره 

فقط برای فامیل های خودش بالای  ۱۰ تومن فقط داده آجیل بخورن 

بعد ما میریم اندازه کف دست میریزن تو آجیل خوری میدن دستمون

من باید بریزم ظرف بزرگ هرکی هرچقدر خواست بخوره حالا بقیه تنقلات بماند 

تازه همیشه روزهای اول باید بمونم تا تشریف بیارن مهمونی اون روزهای وسط اگه شد بریم سر بزنیم خونه مادرم ‌ و دوباره زود تشریف بیاریم ببریمشون مسافرتی جایی 

بعد من ۱ ساله میگم اینه شمعدون قشنگ بگیریم برای سفره هفت سین اون روز رفتیم یه دست از هفت سین ها والا به درد هم نمیخورد ۳ تومن میگفت بخر منم نخریدم 

بریز تو یه ظرف خیلی بزرگ بعد ملاقه پذیرایی بزار داخلش هرکس اندازه خودش بریزه تو کاسه 

ما همینجوری میکنیم همه کم میریزن🤣

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

۱۰ تومن؟!!! شیرینی و آجیل چندکیلو؟

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید

3تومن هفت سین؟؟؟؟؟؟؟10 میلیون آجیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

شوهرت پول مفت داره وگرنه ادم پول زحمت کشی اینجوری ب باد نمیدهچ خبره 10 ملیون اجیل و شیرینی

نه والا با بدبختی 

خودم و خودش هیچی برای عید نخریدیم 

قسط تا دلت بخواد ولی برای فامیلهلش خرج میکنه 

شوهرت پول مفت داره وگرنه ادم پول زحمت کشی اینجوری ب باد نمیدهچ خبره 10 ملیون اجیل و شیرینی

لابد چهار مغز و شکلات تلخ و چیزای گرون برداشته شکلات تلخ کیلویی یک میلیون شده از این خوشمزه ها

ای بابا مثل آبجی منی سه سال ازدواج کرده یبار بیشتر نرفتیم خونش که اونجام خواهر شوهرش به ما بی احترامی کرد با مادرشوهرش تقصیر خودتونه شهر دور ازدواج میکنی من که کنار مامانمم همش خانواده خودم میان 

کاش توام بجای این همه خرج آجیل آینه شمعدون درست حسابی میخریدی یه سه تومن می‌دادی رو آجیل مثل خودشون باهاشون رفتار میکردی وقتی محبت نمیبینی

خداوند رزق و روزیتونو بیشتر کنه عزیزم چه خوب شما هم برا خودت کم نذار آینه شمعدونی که دوست داری بخر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نه والا با بدبختی خودم و خودش هیچی برای عید نخریدیم قسط تا دلت بخواد ولی برای فامیلهلش خرج میکنه

شما سفره هفت سین ۳ میلیون تومنی از نظرت کم اومده اونوقت؟

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
بیشتر ببینید
نه والا با بدبختی خودم و خودش هیچی برای عید نخریدیم قسط تا دلت بخواد ولی برای فامیلهلش خرج میکنه

چرا وقتی میدونی همچین کاری میکنه نرفتی برای خودت عید خرید کنی

ک پول بمونه به چیز گاو بزنه؟!

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40