2777
2789
عنوان

صبح رفتیم آجیل و شیرینی گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 141 پست
اره حالا همه میگن وای چقدر پولداری از کجا آوردی ؟؟بخدا شیرینی فروشی که رفتیم جای متوسط رو به بالاست ...

شما کدوم شهری من حومه تهران پرند و شهریار صبح بودم انگار خاک مرده پاشیدن هیچ‌کس بازار نبود شیرینی فرشیا که خلوت بود.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان یعنی خودت برا بچتو خودت لباس عید نخریدی؟

برای خودم نه فقط ۲ تا شال گرفتم 

مانتو اینا تازه دارم ولی نگرفتم چیزی 

برای بچه ها خرید اونم تازه ۳ سال میخره 

قبلا مادرم میگرفت 

شما کدوم شهری من حومه تهران پرند و شهریار صبح بودم انگار خاک مرده پاشیدن هیچ‌کس بازار نبود شیرینی فر ...

عزیزم تاپیک مال ۳ روز پیشه 

نظر گذاشتن به روز شد 

آجیل خیلی زیاد خریدین مگه قحطی زدن اون همه بخوان بخورن 

بریز تو ظرف کوچیک و قاشق آجیل خوری ،موقع پذیرایین زود رد شو واینسا کل ظرف رو خالی کنن 

البته بعید به نظر میاد اینقدر بیشعور باشن وقتی میبینن کمه ،کم برمیدارن به همه برسه

۱۰ تومن اجیل واقعا درسته گرونیه ولی خیلی زیاده ،حیفه بدی قوم بخورن البته اگه قوم درست و حسابی و بدرد ...

هیچ دردی نمیخورن فقط بدبختی و بیچارگی هاشون به ما میگن 

اینم میبینه ها ولی انگار نه انگار 

پیش من میگه دیدی فلان کار رو کردن دیدی چطوری شد 

دوباره زنگ بزنن اصلا فراموش میکنه 

آجیل خیلی زیاد خریدین مگه قحطی زدن اون همه بخوان بخورن بریز تو ظرف کوچیک و قاشق آجیل خوری ،موقع پذیر ...

کم بریزم بهم میگه چرا کم ریختی ؟ من که زیاد خریدم 

اوایل این کارو می‌کردم الان هرچی بیاره میارم بخورن 

والا من ۴۴ سالمه هنوز سن پایین به حساب میام تو فامیل الانشم هیچی نخریدیم برا مهمون حالا کی بگم خو ...

چند سال پیش تو فامیل قرار گذاشتن هیچکس آجیل نزاره فقط تخمه گذاشتیم خیلیم خوب بود 

حالا خونه کسی آجیل نخورن چی میشه

کم بریزم بهم میگه چرا کم ریختی ؟ من که زیاد خریدم اوایل این کارو می‌کردم الان هرچی بیاره میارم بخورن

گوش نده یه ظرف کوچیک بردار ولی پرش کن بگو ظرف ندارم یا این ظرف برا اجیل خوشگله و مناسبه

یه ذره سیاست به خرج بده قرار نیست همیشه حرف اون باشه که