2777
2789
عنوان

💙🏁راهنمایی کنید لطفا

238 بازدید | 29 پست

سلام دوستان میشه راهنمایی کنید

پسرم 18 سالمه توی بازی آنلاین رندوم با یه دختره افتادم 2هفته زیر نظرش داشتم بعد حس کردم بهش علاقه پیدا کردم بعد دختره گفت یه گروه داریم اگه میخای بیای شمارتو بده منم دادم توی واتساپ 1هفته باهاش چت کردم هم سن خودم بود تا وقتی که گفت حس میکنم بهم علاقه داری منم چیزی نمیگفتم تا یه 2بار دیگه پرسید گفتم اره. دوست دارم بعد همچی داشت خوب پیش میرفت ولی الان 3روزه هرچی زنگ میزنم بهش هی میگه شماره خود را به خط دیگری انتقال داده است یا اگه جواب بده هیچی نمیگه توی واتساپ نسبت به قبل دیرتر انلاین میشه ولی میاد پیام هام رو سین میکنه هیچی نمیگه بهش میگم اگه حس متقابل نداری بلاک کن بره ولی فقط سین میکنه میره دقیقا مشکلش چیه گوه زده به اعصابم یا مثلا همیشه قلب ابی میفرستاد بعد گفتم چرا ابی گفت کسایی که جایگاهشون برام مهمه قلب ابی میفرستم خلاصه وابستم کرد به خودش الان انگار روحه چند بار برام عکسشو فرستاد بهش گفتم از این گروه لف بده لف داد بعد یروز بعد از ظهر داشتیم چت میکردیم خداحافظی کردیم که بریم بعد اخر شب بیایم آنلاین شیم ولی دیگه 3 روزه نمیاد فقط سین میکنه راهنمایی کنید لطفاً 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره😂 حالا نمیدونم دلیل این کارشو یا میخواد خیلی پیگیرش باشم یا نمیدونم مغزم رد داده دیگه

الان بگم پیگیر نباش میگی نه و فلانو

پس تا جایی ک جوابت میده بهش پیام بده بالاخره جوابت میده😊

ولی عصبانی شد و بهت فوش نداد گردن من نمیندازیا

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

پسره.. اصلا دختر نیست طرفت...احساس شماهم عشق نیست اقتضای سنته و تحت تاثیر هورمون. پس سعی کن بیخیال ش ...

نه دختر بودنش دختره نزدیک 2هفته بازی میکردیم آنلاین صحبت میکردیم چند بار عکس خودشو فرستاد با زوایایی که میگفتم بگیر ویس میداد ولی الان دیگه هیچ محو شده فقط سین میکنه میره 

از لحاظ عشقی هم انقد بهش علاقه پیدا کردم که روزی 10 بار عکسشو میبینم ویس هاشو گوش میدم انگار مهره مار داشت