2777
2789

پسرای ک دائما به خودشون میرسن  هر روز باشگاه میرن  و به فکر ظاهرشونن؟

داداش من یکی از این ادماست هر هفته لباس جدید و ادکلن های مختلف و باشگاه و...

بعد دیروز رفته عید دیدنی و اونجا دختر عمه هامو  بعد از مدتها دیده 

وقت برگشت میگفت مگه  ی باشگاه چقدر زمان میبره و رسیدن به خودشون چقدر سخته ک از خودشون دریغ میکنن

واقعا حس میکنم زندگی با همچین پسرای عذااابه 

اعتماد به نفستو ازت میگیرن

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا من یه پسرخاله دارم باشگاه برو، تیپ رو تیپ بزن، تتو، مدل مو، اکسسوری، وای کلا خیلی رو مد و ترنده، بعد زنشم مث خودشه دائما لنز و مژه هم میذاره و کاملا مشخصه پدر چشماش درومده اما منم حس میکنم مجبوره مجبوررر

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بیشتر ببینید
اتفاقا به نظر من خیلیم خوبه ادمی که برای خودش ، ظاهرش و هیکلش،شخصیتش وقت بذاره مطمئن باش برای تو هم ...

نمیدونم چرا ب پسرای ک خیییلی به خودشون میرسن نمیتونم اعتماد کنم😂🤦🏻‍♀️

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

جدی ؟؟!

به خدا😣

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بیشتر ببینید
نمیدونم چرا ب پسرای ک خیییلی به خودشون میرسن نمیتونم اعتماد کنم😂🤦🏻‍♀️

نه دیگه بیش از حدشون سخته زنذگی کردن باهاشون حالا دختر یا پسر 

ولی اینایی که برنامه ورزشی دارن برای خودشون خرید میکنن و چرا اوکیم..

یه نسخه پرشور از خودم داشتم که نمیدونم چطور ولی از دستش دادم.