2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61183 بازدید | 957 پست
نه بابا کجا دارو بخوره😂😂اتفاقا این دسته افراد از نظر خودشون عقل کل هستن مگه قبول میکنن طرز فکرشون ...

دقیقا فک میکنه حرفاش درسته و من چیزی حالیم نیست 

گاهی سر دخترم بحثمون میشه میگه من اول باید تو رو‌تربیت کنم 

منم میگم تو پارانوییدی بیمار روانی هستی 😅

حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

شما چرا اصرار دارید تحت هر شرایطی یه بچه بیگناه به این دنیا اضافه شه و بعدا قاتل و جانی بشه؟

همین بچه های نا اهلی ک تحت هر شرایطی بدنیا میان و تو خانواده های ناسالم  بزرگ میشن 

میشن دزد متجاوز،قاتل

میشه انگل جامعه

بچه ای که دکترا میگن خانم بچه شما مشکل داره بیا قانونی سقطش کن و امثال شما میگن نه نذر ام البنین کن ک سالم شه و معلول ذهنی و جسمی بدنیا بیاد میشه آینه ی دق خانواده و فامیل 

میشه یه هزینه رو دوش دولت و بیت المال

میشه برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی؟؟؟ 😍❤️مرسی دوست گلم ایشالا خدا برات بسازه😍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو‌ جامعه ما یه زن باید مسلح باشه، به سواد، به تجربه، به استقلال و‌قدرت روحی. شما وقتی درس میخونی درست تو دستت یه سلاحه. وقتی آگاهی از حق و حقوقت و سر از مسائل درمیاری این‌ آگاهی تو دستت یه سلاحه، وقتی کار میکنی پولت تو دستت یه سلاحه. و توی یه جامعه تحت قانون زن‌ستیز هرچه بیشتر سلاح داشته باشی قدرتت بیشتره

زنی که هیچکدوم اینا رو نداره و از زنای اطرافش از مادرش از خواهراش فقط توسری خوردن و عذاب‌ کشیدن دیده، چطور میتونه در مقابل چنین مردی مقاومت کنه. زنی که تو سرش کردن هرچی بیشتر بهت گیر بده بیشتر دوستت داره…

بعضی زنای جامعه ما واقعا بی‌دفاعن، هیچی ندارن

والا من هم پولشو دارم هم همسر عالی و همراه،فقط خودشو(بچه) ندارم ولی زندگی دیگران به من ربطی نداره سر ...

باشه عزیزم زندگی دیگران ب ما ربطی نداره😂

فقط اگ بااین حرفاتون رو ی خانم ک شوهرش شکاکه تاثیر گذاشتین و باعث شدین قبول کنه بزاره دخترش از ی پدر شکاک متولد شه

وحسرت ی بیرون رفتن ساده با دوستاش یا میکاپ کردن و...بکشه

یا در واقع از ارزوهای کوچیک بزرگش دست بکشه

اون وقت شما هم مدیون اون دخترین...

و مهم تر از همه بچه فقیر احتمالش زیادِ که افسردگی بگیره

کل زندگیش بشه حسرت 

همش خودشو ب دیگران مقایسه کنه همین باعث شه اعتماد بنفسش رو ببازه و...

پس نباید بخاطر خودخواهیمون یه بچه رو بدبخت کنیم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:)متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

دقیقا فک میکنه حرفاش درسته و من چیزی حالیم نیست گاهی سر دخترم بحثمون میشه میگه من اول باید تو رو‌ترب ...

ببین این وسط شمایی که اذیت میشی

یه روانپزشک حاذق میگفت اونایی که واقعا بیمارن که نمیان پیش ما

اون افراد سالمی که از دست اونا روانی شدن مراجعین ماهستن معمولا😑😑

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

اسی منو یاد یه خاطره انداختی 

پارسال برای خرید لباس مجلسی رفته بودیم پاساژ بعد موقع نماز که شد من رفتم نماز خونه اونجا و بعدشم یه کم دراز کشیدم 

یه خانمی پشت سر من وسط نمازش گوشیش زنگ میخورد بعد که جواب داد هی میگفت به خدا داشتم نماز می‌خوندم به خدا الان نماز خونه ام به جان فلانی الان آمدم ...‌

وااای وااای واای 

فقط میتونم بگم 

خدایا شر این آدمای مریض را از مون دور کن ...

باشه عزیزم زندگی دیگران ب ما ربطی نداره😂فقط اگ بااین حرفاتون رو ی خانم ک شوهرش شکاکه تاثیر گذاشتین ...

و خیلی از این حسرتا و فقرا عقده میشن و یا طرف خودکشی میکنه

یا به بدترین شکل ممکنه توی جامعه ابرازش میکنه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خوش بحالت قدرش بدون تاپیکام بخون ببین چی میکشم

شرایط جدا شدن نداری؟

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
شایدبگی دیوونه ای احمقی ولی من ازبس شوهرم بهم‌اعتماد داره عذاب میکشم😂😂

کاملا درکت میکنم میخام خفش کنم میگم مردک یکم حسودی کن منم ناز بیام......میگه من بهت اعتماد دارم که زنمی وگرنه زنم نبودی

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
من موندم چه اتفاقی افتاده که همه ی خانوما یه پا روانشناس شدن و همه ی آقایون دچار بیماری های تخصصی رو ...

عزیزم من کاراشو به روانپزشک گفتم و تایید کرد که شوهرم پارانوییده 

من از خودم چیزی نمیگم 

بعدم مرد و زن باید به هم متعهد باشن ولی همدیگه رو نخریدن که صاحب و مالک همدیگه بشن 

هرکسی حق زندگی داره