2777
2789
عنوان

تو ماشین شوهرم چیزا مشکوک پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3014 بازدید | 62 پست
تاپیکات حالمو خراب میکنن اینقد زن بیدست و پا ندیدم تا حالا از اینور ناراحتی و داری زجر میکشی از اونو ...

خب نیا تو تاپیکاش مگه مجبوری ؟

عشق بازی کار فرهاد بودو وبس/ دل به شیرین داد و دیگر هیچ کس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید مهم باشه مریضی بگیره شما هم میگیری ازش حالا تا هرچند وقت که هستی پیشش باهاش صحبت کن با آرامش

انکار می‌کنه زیر بار نمیره ایقد پر رو هست 

خدایم برایم کافیست ❤

وقتی برام مهم نیست سعی نمیکنم برا وادار کردنش به وفاداری

چون دوسش نداری.منم شوهرمو دوست ندارم و خیانتاش مهم نیس برام.حداقل بچه دار نشو عزیزم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
چون دوسش نداری.منم شوهرمو دوست ندارم و خیانتاش مهم نیس برام.حداقل بچه دار نشو عزیزم

آره قصدم طلاق هست واسه این به جهنم بره گم بشه فقط نگران اینم مریضی ازش نگیرم خودش میگه برا سرگرمی هست ورابطه ج ندارن ولی باور نمیکنم یواشکی آیودی گذاشتم برا پیشگیری

خدایم برایم کافیست ❤

شما بچه داری؟ چرا جدا نمیشی من گره تو کارم افتاده شما نمون عمرتو تلف نکن پای مرد خائن

خدایم برایم کافیست ❤

آره قصدم طلاق هست واسه این به جهنم بره گم بشه فقط نگران اینم مریضی ازش نگیرم خودش میگه برا سرگرمی هس ...

برای پیشگیری از بیماری های مقاربتی و حفظ بهداشت شخصی  توجیحش کن از ک ا ....استفاده کنه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

برای پیشگیری از بیماری های مقاربتی و حفظ بهداشت شخصی توجیحش کن از ک ا ....استفاده کنه

استفاده نمیکنه خیلی خوبه بچه ام میخواد اگه بفهمه آیودی گذاشتم میکشم

خدایم برایم کافیست ❤