2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61220 بازدید | 957 پست
من تازه ازدواج کرده بودم خواستگار سابقم دوبار اومد محل کارم شوهرم دید خیلی عصبانی شد . گفتم مگه به م ...

دقیقا یه خانم مسنی و با تجربه ای بهم میگفت زن زندانی هم باشه و بخواد خیانت کنه از لای سوراخ کلید در هم خیانت میکنه 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی؟؟؟ 😍❤️مرسی دوست گلم ایشالا خدا برات بسازه😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره منم بودمداشتم با خودم فکر میکردم با کیا شدیم ۸۰میلیون 😅به کسی بر نخوره 🤭

دیدی گفتن توی قرآن گفته ذات مرد نگاه کردنه و ذات زن تبرج؟

من گفتم کجای قرآن، گفتن قران رو سطحی نخونم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
اسی شوهرمن بهم شک نداره ولی نمیذاره چادر را کنار بذارم نمیذاره سرکار برم نمیذاره زیاد با اقایون فامی ...

من موندم چه اتفاقی افتاده که همه ی خانوما یه پا روانشناس شدن و همه ی آقایون دچار بیماری های تخصصی روحی و روانی

فقط خانوما سالمن آقایون داغون

خانوم هر کاری دلش بخواد باید بکنه وگرنه مردش مشکلی روانی داره و نیاز به بستری تو امین آباد🙄

خب دلیل اجازه ندادنش چیهاذیت نمیشی شما؟

هیچوقت دلیلی ازش نپرسیدم ولی همیشه میگه تا خودم هستم چرا تنها چرا با اسنپ 

البته اینم بگم باهاش خوش میگذره همیشه حتی تا بهداشت بردن بچها 

منم همینطور هجده سالمه ولی از پونزده سالگی داخل سایتم و عاشق شخصیت شمام

من دیگه ذوب شدم❤️❤️❤️

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
شاید باورت نشه ولی اینا گوشه هایی از خصلت های فرد شکاکه!!!

آره عزیزم میتونه باشه ترس خیانت کردنمو نداره ولی فک میکنه منو خریده و مالک منه و کسی حق نداره نزدیکم بشه 

هرچی میگم بابا مردا آدمن 

من مثل یه انسان معمولی میبینمشون 

میگه دلم نمیخواد کسی نگاهت کنه یا باهات بخنده یا گرم بگیره 

منم میگم که پارانوییده باید دارو بخوره ولی قبول نداره حرفمو

این موضوعی نبست که بشه کلی راجبش نظر داد 

من هم باهات موافققم که باید مقابله کنن با همسرشون و بچه نیارن و جدا شن 

اما شرایط زندکی فعلی و گذشته خیلی هاشون طوریه که این اجازه رو بهشون نمی‌ده 

چه روحی خودشون چه شرایط اجتماعی و شغلی و خانوادگی و‌کلی چیز دیگه..... 

چند در صد زنان این مشکل رو دارند این قدر کلی میگی فکر کنم خیلی کم باشه

واسه تاپیکی که شاید از هر یک میلیون نفر یه نفر همچین زندگی داشته باشه چه پربازدید شده🙂

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
آره عزیزم میتونه باشه ترس خیانت کردنمو نداره ولی فک میکنه منو خریده و مالک منه و کسی حق نداره نزدیکم ...

نه بابا کجا دارو بخوره😂😂اتفاقا این دسته افراد از نظر خودشون عقل کل هستن مگه قبول میکنن طرز فکرشون اشتباهه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
با این وضعیت برات متاسفم که بچه ام آوردی اونم همین دردو بکشه.

اون دوران اوایل زندگیمون اینجوری نبود 

یعنی من یه آدم قهرو و غرغرو لجباز بودم هیشکی از من خوشش نمیومد و شوهرمم باهام مشکلی نداشت هیچوقت گیری باهام نداشت 

الان پنج سالی میشه اینجوری شده 

دخترمم ۱۲سالشه

دیدی گفتن توی قرآن گفته ذات مرد نگاه کردنه و ذات زن تبرج؟من گفتم کجای قرآن، گفتن قران رو سطحی نخونم

قرآن را برای خودشان و مطابق نظر خودشان تفسیر هم میکنن ماشالا...

نمیگن این کار گناه سنگینی هست