2777
2789

سلام ماشینشو میزنه  تو حیاط مادرش اینا  طبقه پایین هیچ وقت نمیرم اونجا که بگردم امروز مادرش اینا رفتن مهمونی سگ‌خواهرشو آورده بالا بعد دعوام شد باش نماز میخونم حساسم بردش پایین تو ماشین نشست ب چنددقیقه بعد اومد گفت میخواد با سگه بره بگرده با ماشین رفت بعد دوسه ساعت   برا نهار اومد گفت سگه دست دوستمه رفت حموم ماشینش تو کوچه دم در بود خونه رو چون سگ آورده بود جارو کشیدم برا موهای سگ  رو فرش به سرم زد بکشم رو صندلی ماشینم چون سگ گذاشته جارو بردم جاروش کنم بو عطر غریبه میداد یه نایلونم پره پوست پفک و چیپس و...بود با دوتا آب  معدنی نصفه  قشنگ معلومه زن تو ماشین بوده با دختر داییش رابطه داره ولی اون نبوده چون دخترداییش اهوازه الان از حموم در اومد گفتم رفتم ماشینتون جارو کشیدم نمی‌دونستم سگ خواهرت چیپس و پفک و آب معدنی میخوره نکبت چند تا دروغ شاخ و دم دار سر هم کرد آخرش گفتم کسی ازت توضیح نخواست دهنتو ببند سرم رفت 

خدایم برایم کافیست ❤

والا ابنجوری که شما رفتار میکنی میکنی باهاش با کسیم باشه دور از انتظار نیست😑حس میکنم زیادی دایورتش میکنی میپری بهش غر میزنی سرش خب طبیعیه طرف جای دیگه دنبال احترام و توجه بگرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

می‌خوام خوشبین باشم ولی خب باید ببینم دورغایی که گفته وی بوده

میکه مال چند روز پیشم دروغ میگه تیکه ها پفک ریخته بود رو صندلی جلو میگه با علی رفتم دروغ میگه بو عطر زنونه بود 

خدایم برایم کافیست ❤