2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرا بعد از کات برمی‌گردن آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 141 پست
من میگفتم چرا بهم توجه نمیکنی ، و برام از درد و دل هام می‌نوشتم و گلایه ازش میکردم در جواب می‌گفت با ...

حرفاشو جدی نگیر و باور نکن به حرفای مردای نی نی سایتی که معلوم الحالن توجه نکن عزیزم 

یادمه تازه عضو شده بودم نمیشناختم اون کاربرایی که به اسم مرد می اومدن حالا خدا میدونه یا واقعا مردن یا زن با نقاب مرد چیزی که مهمه کاربریشون بود که مرد بود خلاصه من میدیدم خیلیا اینجا از مردا بدشون میاد برام سوال بود با خودم پیگفتم نه بابا همه که اینطور نیستن تا اینکه یه تاپیک زدم مشکلمو گفتم یکی اومد نظرات خیلی قشنگ و محترمانه داد اخرشم گفت بیا پی وی منم گفتم باشه قبول کردم اولش داشت با احترام توضیح میداد و قشنگ راهنمایی میکرد  یهو زد زیر همه چی و احترام و ادب و فلان پر کشید اصلامن دهنم باز مونده بود که چی شد که هر چی از دهنش میاد میگه اونم به کسی که نمیشناسه و اصلا اتفاقی نیافتاده بود مثلا من حرف زشتی زده باشم ،  کلا مردای مریض میان اینجا راهنماییاش اصلا درست نیست  گول حرفاشو نخور میگی نه اشکال نداره در طول زمان بهت ثابت میشه 

من میگفتم چرا بهم توجه نمیکنی ، و برام از درد و دل هام می‌نوشتم و گلایه ازش میکردم در جواب می‌گفت با ...

ن مثلا میخواد بگه اون کاربر مهم نیست و دیدی در جواب من گفت باشه حتی نخواست اینجا که عضوه و با ما درتعامله ارتباطشو درست کنه کلا براشون احساسات طرف مقابل مهم نیست که میگن باشه این باشه کلی پیام داره پشتش یعنی مهم نیستی یعنی دهنتو ببند یا تمومش کن البته ببخشید رک گفتم چون خودمم شنیدم این حرفو تجربه کردم 

هیچ کس نمیاد بگه ماست من ترشه اینا اینجا نمیان از مردا بد بگن که بگن دیکه ما به کتفمونم حسابشون نمیکنیم 

به خدا قسم من پدرم کلا اونایی که جای پدر منن میگن حتی اگه پسری جلوت دراز به دراز افتاد زمین و گفت از عشقت میمیرم باور نکن وقتتو برا پسر جماعت هدر نده به خدا ارزش یه قطره اشک و احساس پاکتو ندارن ... باز خودت میدونی عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن مثلا میخواد بگه اون کاربر مهم نیست و دیدی در جواب من گفت باشه حتی نخواست اینجا که عضوه و با ما درت ...

واقعا به حرفات نیاز داشتم خیلیییی💔💔🥲 دقیقا ببین اونم که می‌گفت باشه انگار از صد تا فوش بدتر بود منم دعوا شدید میکردم تهش می‌گفت اخلاق نداری !!!!

واقعا به حرفات نیاز داشتم خیلیییی💔💔🥲 دقیقا ببین اونم که می‌گفت باشه انگار از صد تا فوش بدتر بود م ...

عزیزم 

متاسفانه هر چی که گفتی رو همرو تجربه کردم الان ادمی داره باهات میزنه که هفت هشت سال از عمرشو هدر کرد اونم با فکرای اشتباه ، همش فک میکردم دوستم داشت درحالی که نداشت همون‌اول نشونه هاشو دیدم اما نمیخواستم قبول کنم که اون حسی بهم نداره اگر داشت هر طور شده میموند همونطور که خودمون اینطوریم اگه طرفو دوست داشته باشیم همه جوره پاش میمونیم مخصوصا تو سختیا پسرا هم مثله ما هستن اگر کسی رو واقعا بخوان میمونن اگر نخوان هر‌کاری کنی اخرش رفتنی ان و تو میمونی و زمان و انرژی رفته ، فک کن من انقدر اسکول بودم طرف درحال آشنایی با من بود اونم مثلا عاشقانه اما همزمان میرفت خواستگاری کسه دیگه ! انقدرم بیشعور بود به من میگفت ، من ساده استرس میگرفتم اما نمیخواستم قبول کنم نمیخواد منو ، به نظرت من چیکار میکردم جلو چشمش یکی ازم جدی خواستگاری کرد گفتم نه چرا چون هنوز تو ارتباط با این عنتر بودم ، یادم به کارای خودم میافته انقدر حالم بهم میخوره که از خودم متنفر میشم 

ببین چقدر سوختم که اینهمه تایپ کردم واست 😂

هر موقع میام نی نی سایت فقط این تاپیکا میرم 😂

خلاصه اینکه هرموقع سوالی چیزی داشتی تگم کن 

و بهت بگم در این مورد خانومای اینجا به من خیلی کمک کردن باعث شدن چشم باز بشه و اکثر حرفاشون درست بود همش اتفاق افتاد به چشمم دیدم 

هر موقع دلت درد دل خواست بیا تاپیک بزن اما منتظر اون نباش که بیاد تلافی کنی

واااا یعنی فوش میداد بی دلیل ؟یا حرف نامربوط و بی شرمانه

اره بیشتر از این تعجب کردم که چی شد یهو من که چیزی نگفته بودم اصلا الانم یادم افتاد جوابی براش پیدا نمیکنم فقط اینو میدونم هیچ خیری از مردای نی نی سایت ندیدم راهنماییشونم به درد خودشون میخوره نه ما 

عزیزم متاسفانه هر چی که گفتی رو همرو تجربه کردم الان ادمی داره باهات میزنه که هفت هشت سال از عمرشو ه ...

وای مرسی ازت ، کسی که درک می‌کنه و می‌تونه تو ابن زمینه منو راهنمایی کنه تویی ، همون شبی که این تاپیک دادم پیام داد ، البته شب قبلش تا دیر وقت آنلاین بود دیگه نتوانسته بودم جلو خودم بگیرم پیام دادم ، اونم به چپش گرفت و اینا گفت می‌خوام بخوابم ، من خواب بودم زنگ زدی بیدارم کردی ، گوشیم خودش آنلاین میزد ، خلاصه گفت ما که بهم نمیرسیم چرا باشیم چیکارت دارم اگه میخوای وایستا 

بعد دیگه منم گفتم اوکی من فقط حرف آخر رو میخواستم بشنوم 

بعدش دیگه خیلی ناراحت بودم خواستم سوگواری کنم برای این رابطه و اینا خیلی ناراحت بودم ، بعد عکس پروف غمگین و بیو غمگین گذاشتم فقط میخواستم خودم یجور تخلیه کنم 

بعدش دیدم شبش پیام داد و یکم حرف زد گفت من نمی‌خوام تو این شرایط ببینمت و اینا بعد چهارتا حرف چرت و پرت 

بعد هم خداحافظی کردیم دیگه هم نه اون پیام داد نه من !!!

وای مرسی ازت ، کسی که درک می‌کنه و می‌تونه تو ابن زمینه منو راهنمایی کنه تویی ، همون شبی که این تاپی ...

عزیزم تو حق داری ناراحت باشی طبیعیه 

خواستی حرف بزن با ادمای مطمئن البته گریه کن یا هرکاری که دوست داری چون تازه کات کردین و حق داری ناراحت باشی 

اما سعی کن هیچی استوری یا پروفت نزاری 

هیچ پیامی نده ببخشید رک میگم ایشون تصمیمشو گرفته مشخصه هیچ قصد جدی نداره باهاتون اصلا دلم نمیاد اینارو بگم چون تازه کات کردی اما کاش یکی هم منو روشن میکرد همون اول که خیلی تایممو برا این ادم نزارم ادم انقدر فکر و خیال میکنه یهو می بینه ای وای هفت سال گذشته و تو دین هفت سال با یاد اون ادم زندگی کرده در صورتی که اون ادم خیلی راحت گذاشتش کنار حالا به هر دلیلی 

وای مرسی ازت ، کسی که درک می‌کنه و می‌تونه تو ابن زمینه منو راهنمایی کنه تویی ، همون شبی که این تاپی ...

اگه نمیگفت ما که بهم نمیرسیم پس چیکار هم داریم و اینا میگفتم یه کارایی بکن که برگرده ، ولی با این ادم که تصمیمش انگار جدیه نمیشه کاری کرد حتی اگه برگرده باز میره و  دفه دوم ضربه بدتری میزنه متاسفانه و هی تو آسیب می بینی همونطور که من دیدم واسه من سه بار اومد ورفت منم بچه بودم هر دفه اجازه دادم طرفم دیگه احساس نکرد که کلا منو از دست داده !!!! 

یه نکته بگم کلا دیگه کاری به کارش نداشته باش هیچی از خودت نزار حتی با اینکه میدونم غمگین هستی اما استوری شاد بزار پروف شاد بزار اصلا عکس نوشته اینا که مربوط به اون باشه نزار  اوکی کلا سعی کن حال خودتو خوب کنی 

اینطوری دوحالت داره یا پشیمون میشه برمیگرده که به نفع توعه توام دست بالا میگیری خودتو 

یا برنمیگرده اما در عوض غرورت حفظ شده انرژیتات و زمانت ذخیره شده 

ولی شرطش اینه کلا قطع ارتباط کنی هیچ پیامی بهش ندی اگه ندی حس میکنه کلا از دستت داده و حال خودتو خوب کنی اینطوری انرژی حال خوبتو حس میکنه میفهمه بدون اونم زندگی در جریانه بعد نگران میشه برمیگرده

حالا وقتی هم‌برگشت باز شرایط خاص خودشو داره که چیکار کنی و چیا بگی 

عزیزم تو حق داری ناراحت باشی طبیعیه خواستی حرف بزن با ادمای مطمئن البته گریه کن یا هرکاری که دوست دا ...

می‌دونی یه استان دیگس و هیچ پول و هیچی نداره و اختلاف فرهنگی و اینا برا همین کنار کشید ، نمبدونم چطور دلش اومد 💔💔💔💔 خلاصه برات بگم خیلی رابطمون عمیق بود و این برام سخته ، و اینو بدون من ناراحتم میگم نکنه اون یه خورده ناراحت باشه نکنه یه خورده دلتنگ باشه 💔💔💔💔  خلاصه در از حس های مصخرفم ولی دیگه حالم بهتره ، پذیرفتم 💔💔 همه چیو سپردم به خدای بزرگم ، اگه تقدیر من باشه هر اتفاقی بیفته درست میشه و اگر هم تقدیم نباشع کاری از دست من برنمیاد 

اگه نمیگفت ما که بهم نمیرسیم پس چیکار هم داریم و اینا میگفتم یه کارایی بکن که برگرده ، ولی با این اد ...

شما چند سال با هم بودید ؟! 

رابطتتون چه مدلی بود 

برای فراموش کردنش چقدر زمان صرف کردید 

و الان هر دوتاتون چه مرحله از زندگیتون هستید ؟ 

می‌دونی یه استان دیگس و هیچ پول و هیچی نداره و اختلاف فرهنگی و اینا برا همین کنار کشید ، نمبدونم چطو ...

از نظر من ارتباط شما خیلی طول کشیده ا‌گه قصد ازدواج بود باید تا الان تکلیف مشخص میشد ، من جای پسرا نیستم یه کم شرایط اقتصادی بد هست میشه بهشون حق داد که ازدواج نخوان بکنن اما حق ندارن با یه دختر ، سه سال کش بدن  رابطه رو و وابسته ش کنن وقتی میدونن که قصدشو ندارن یا نمیتونن همون اول باید مشخص شه !

اما خوب تجربه من اینه : انقدر میشنیدم که پسر اگه بخواد کسی رو هر طور شده با هر سختی شده تلاششو میکنه قبلا هم گفتم خودمون وقتی کسی رو دوست داریم چیکار میکنیم ؟ از خیلی چیزا ممکنه بگذریم و خیلی تلاش میکنیم حالا ما محدودتریم چون دختریم اونا نه ! به من خیلی میگفتن اینارو اما من خودم دوست داشتم گول بزنم خودمو  ، ولی خب متاسفانه هرچی راجع به پسرا می گفتن درست در می اومد حتی خودشونم اعتراف میکنن حتی واسه من که بی عرضه ترین بود میگفت الان پسرا چرا باید ازدواج کنن مگه اینکه کسی رو واقعا دوست داشته باشن !!!!! 

اصلا نگران اون نباش چون ادم واقعا عاشق یه نفر باشه نمیزاره به جدایی بکشه که حالش بد شه !!! مگه اینکه یه نفر خیلییی بدجنس و بد باشه که فک نمیکنم شما اینطور باشی تو رابطه بیشتر کم سیاستی ...