2777
2789

فرض کنید پسره هیچ هیچ عین خیالش نیست اصلا 

با اینکه خیلی خاطره خوب با هم داشتیم 

میگه بهم نمیرسیم و شرایط ازدواج نداریم و کلا هیچ به ناراحتی ها و حرفا دختره توجه نمی‌کرد و انگار عین خیالش نبود هیچ هیچ 

بنظرتون این فرد امکان داره برگرده بعد ها پشیمون بشه برگرده التماس کنه دلم خنک بشه ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه هدفتون اینه برگرده بهش برسید که التماسش چیه؟؟ اگه هدفتون جدایی هست پس بیخیالش بشید...

این رفتار بالغانه نیست یک ادم عاقل اگه بخواد جدا بشه کلا به برگشت فکر نمیکنه اگرم بخواد برگرده براش تلاش میکنه...

پسرا بعد جدایی بسته به شخصیت و سرمایه گذاری های طرفشون رفتار میکنن احتمال بازگشت همیشه وجود داره ولی دلیل جدایی که مهم تره...

هرچی توی ذهنش شخصیت شما خوب باشه و شما باهاش خوب برخورد کرده باشید و یا مقصر جدایی خودش بوده باشه احتمال بازگشت هست...

ولی هرچی شماهم مثل اون غرور داشته باشید و توی رابطه خاطرات بد داشته باشه و دلیل جدایی بیشتر از سمت شما باشه احتمال بازگشت نیست...

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

تجربه شخصیمو بگم 

ما انچنان خاطره ای هم باهم نداشتیم 

بخاطر شرایط بد خانوادگیم مادر پسر مخالفت کرد از همه جا بلاک شدم (خودش پیش قدم شده بود واسه آشنایی) بدون هیچ توضیحی 

الان بیشتر از چهار پتج بار ادم واسطه مردن که میخپاد بیاد خواستگاری محل سگ بهش نمیدم از همه جا هم بلاک 

پس ممکنه برگرده

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃