2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61217 بازدید | 957 پست
آفرینننننن . حرف منم همینه . به اسم غیرت و دوست داشتن و این مزخرفات هویت یه زن رو ازش میدزدن . زن می ...

دقیقاً.

من تعجبم از این میومد می گفت من روت حساسم چون دوست دارم تو روی من حساس نیستی چون دوستم نداری.

دوست داشتن رو توی محدود کردن و دائم چک کردن می دید یا گاهی اوقات میومد می گفت بهم محل نمیدی فلانه پس لابد بهمانه به من بی محلی نکن چرا آدم باید خودشو اسیر مریضی روح و روان بعضیا کنه.

این جور آدما مریضن درمانشون هم سخت یا شاید حتی غیر ممکنه.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید

عزیزم گفتن این حرفا راحت

ولی مطمئن باش این زن هایی که شوهرشون این اخلاق ها رو دارن مجبورن که تحمل میکنن

بعضی از آقایون فقط منطق خودشونو دارن هرجقد بگی بی فایده 

وگرنه کدوم زن از آزادی بدش میاد

به قول مادربزرگ خدابیامرز که می گفت کاش بعضی آدم ها 

می فهمیدن چقد نفهمن(به زبان محلی خیلی دلنشین)

الانم مشکل این آقایون اینه که نمی فهمن کارشون بد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر عمم تو حیاط موهاش و شونه زد

کسی هم دید نداشت فقط رفت جلوی آفتاب 

شوهرش کتکش زد گفت واسه کی

موهات شونه میزنی 

دختر عمم به داداشاش گفت

رفتن تا خورد کتکش زدند

دیگه آدم شد

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

مشکل اینجاست ادمی که اونقدر بی پناهه که مجبوره تن بده به همچین زندگی ای 

همونقدر هم بی پناه و بی اراده است وقتی شوهرش مجبورش میکنه بچه بیاره ..

ب دلشون نیست خیلاشون ولی وقتی کتک میخوره و زندگیش جهنم تر میشه قبول میکنه ..

بد دردیه بی پناهی

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای من آرزومه شوهرم یکم بهم گیر بده😆 یک بااااااررررر نشد سوال کنه کجا میری کی میای چرا دیر اومدی... ...

خوش بحالت قدرش بدون تاپیکام بخون ببین چی میکشم

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

این تاپیک رو من میزدم، احتمالا تهدید جانی میشدم، طوری که ده ها بار شدم تا الان😄

آدم تعجب میکنه واقعا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
الان ی مرده بهم درخواست داده مشخصه خونده پیامارو . فقط دنبال فرصتن .فک میکنن چون شوهر یکی آزلدش گذاش ...

ب منم دوتاشون درخواست دادن😐 

بابا شاسکول ما اگه انقد هرزه و هول بودیم ک‌ شوهرامون انقد اعتماد نداشتن بهمون 

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍
حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

عقل و شعور گذاشتن ‌ استفاده بشه

اگه همه ادما قبل از بچه اوردن .

ب بعدش فکر میکردن 

الان جامعه بهتری داشتیم

وگرنه راییدن هنر نیس حیوونم میزاد

من ۱۱ ساله زنشم میگه شکاک نیست و ...اما اجازه نمیده تنها برم بیرونبچم امشب خیلی دلش میخاست بریم باز ...

ازش پرسیدی چرا نمیذاره تنها جایی بری ؟ شکاک بودن چه شکلی میشه مگه . همینه دیگه 

این مورد با شکاک بودن هیچ ارتباطی نداره

چی بگم 

یه اقا چرا نباید بذاره همسرش یه روسری سبز تیره ساده سر کنه و بگه چون خوشگل میشی سر نکن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

شوهرندارم که بهم شک کنه یانه

ولی شک مثل خوره هست هم خودطرف رومیخوره هم طرف مقابل رویک مرضه خیلی بده

ازاونورهم مردبشدت بیخیال روی مخ هست وخوره میشه

تعادل دررفتارخیلی خوبه