2777
2789
عنوان

کنکوریا پارسال من همین موقع عید اصلا از خونه نرفتم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 114 پست
باز خوبه اونم خوشش میاد چرا عقلت اینو میگه ؟ ای کاش سال جدید دوتامون نیمه های گمشده مونو پیدا کنیم � ...

چون پسره مشخصه دنبال هدف نیس،یبارم اومد جلو گفتم نه نمیشه

دوباره دیشب پیام داد الکی باز بی اعتناش کردم ولی ته دلم خوشم اومده

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

مدرکت ک آزاده نمره های بالاهم میتونی بگیریتموم کردی پاشو جمع کن برو از اینجا🥺

نمره های بالا؟چه خوش خیالید

دخترخالم پردیس مهندسی میخوند یه درسیو دو سه بار افتاد

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا همینهمن با اینکه بالای ده سال از کنکورم گذشته هنوزم حال روزای پشت کنکورم به یادم میاد داغون می ...

دقیقا باید یکی مسیر رو رفته باشه تا در‌ک کنه 

الان آزاد پیراپزشکی رو با ازاد رشته های سوابق مقایسه میکنن 😑😑😂😂

الانم سختی کنکور روز ب روز چند برابر میشه ادم روانی میشه بخدا زیر فشار

عه خط اولو خوندم حرصی شدم 🤣🤣

بیخیال بابا البته من از وقتی اومدم پرستاری اینقد این و اون بهم توهین کردن عادی شده برام 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

اره فرقی نداره فقط اینکه ما 4سال سختی میکشیم پول میدیم از خیلی چیزای خودمون میگذریم وگرنه فرقی نداره ...

عزیزی

والا من دولتی درس خوندم پزشکی

دوستم ازاد خونده بود پرستاری

ایشون راحت تر از من مهاجرت کرد

Dermatologist

دقیقا باید یکی مسیر رو رفته باشه تا در‌ک کنه الان آزاد پیراپزشکی رو با ازاد رشته های سوابق مقایسه می ...

دقیقا

هرروز یه قانون جدید

به خدا دیگه ازاد میکروبیولوژی هم  که بقیه قبولش ندارن تو این مملکت ارزشمنده

Dermatologist

چون پسره مشخصه دنبال هدف نیس،یبارم اومد جلو گفتم نه نمیشهدوباره دیشب پیام داد الکی باز بی اعتناش کرد ...

یعنی بی هدف میخواد وارد رابطه باهات بشه ؟  شرایطش چطوره ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

بیخیال بابا البته من از وقتی اومدم پرستاری اینقد این و اون بهم توهین کردن عادی شده برام

توهین نداره این چیزا ، مشکل از ادمای دورته نه شرایط زندگیت 

من خودم میکروبیولوژی آزاد تهران میخونم خیلیم راضیم زندگیم شرایطش عالیه چند بارم چند نفر مثل دختر دایی های حسودم امدن حرف بزنن که جواب دادم که راضیم از چیزی که قبول شدم

سعی کن خودت از خودت راضی باشی نه بقیه از تو

یعنی بی هدف میخواد وارد رابطه باهات بشه ؟ شرایطش چطوره ؟

ترم بالاییمه ، نگفت برا ازدواج فقط گفت ازت خوشم اومده و ی فرصت بده بهمو اینا ،پسره سنش کمه ۲۰ سالشه 

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

توهین نداره این چیزا ، مشکل از ادمای دورته نه شرایط زندگیت من خودم میکروبیولوژی آزاد تهران میخونم خی ...

دقیقا همین آزادشم  من راضیم هزار شرف داره با دوران کنکورم