2777
2789

باید رو سر زبون و لوندی خودم کار میکردم اما فکر کردم اگر دعا کنم خدا بهم میده که نداد😔

اونایی که بویی از با خدایی نبردن با زرنگی به همه جا رسیدن

نمیشه بشینی و فقط دعا کنی.تلاش کن در کنارش از خداهم بخواه

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر منظورت ازدواجه 

خب تو منظورت ازدواج با هرکسی نبوده 

اونها شاید هدفشون صرفا ازدواج بوده

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید
از خدا هم نخوای همون زرنگی کافیهزرنگی با تلاش هم فرق دارهزرنگی با سیاست بودنه

خدا نخواد به جایی نمیرسی عزیزم.

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
بیشتر ببینید

اگه قصدتون ازدواج سنتیه در کنار دعا بهتره دایره معاشرت هاتون با دخترا و خانوما رو بیشتر کنین اونا هر کدوم شون ممکن پسر دم بخت بشناسن 

یه حرکتی لازمه دیگه به هر حال

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اگر منظورت ازدواجه خب تو منظورت ازدواج با هرکسی نبوده اونها شاید هدفشون صرفا ازدواج بوده

نه دیگه

اونایی که ازدواج رویایی کردن و میگم

از بین تمام دخترا فقط اونی که خیلی زرنگ بود موفق شد 

با اینکه پدر و عموهاش خیلی معتادن

اما یه پسره پولدار در نگاه اول عاشقش شده و بدون تحقیق و فلان مستقیم فوری رفته خواستگاری