2777
2789
عنوان

کنکوریا پارسال من همین موقع عید اصلا از خونه نرفتم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 114 پست
ترم بالاییمه ، نگفت برا ازدواج فقط گفت ازت خوشم اومده و ی فرصت بده بهمو اینا ،پسره سنش کمه ۲۰ سالشه

اره منم مثل تو خوشم نمیاد  یه پسر ترم بالاییم بود هی نگام میکرد و سعی می کرد نزدیک بشه و اینا من نمیشناختمش بعدش فهمیدم با  یه دختر ترم4 ای رله بعدش فهمیدم گروه کارآموزیشون یکیه بدتر اینکه اینا واسه اینکه بیان خوابگاه ساعتا رو جابه جا می کردن تو همون نامه که مربی کارآموزیشون بهشون میداده برا خوابگاه که دخترا شب پیش پسرا بمونن چون پسرا خونه گرفتن دانشگاه آزاد خوابگاه بهشون نداد اصلا این پسرای زیر ۲۵ سال به نظرم موردای مناسبی نیستن دنبال خوشگذرونین تا ازدواج  بچه های همکلاسیمم همش دنبال خوشگذرونین تا ازدواج 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

اره منم مثل تو خوشم نمیاد یه پسر ترم بالاییم بود هی نگام میکرد و سعی می کرد نزدیک بشه و اینا من نمی ...

اره واقعا، ب قیافشم میخوره خیلی شیطون باشه ،دیگ بیخیالش شدم

ولی میرم دانشگاه هی چشمم اینور اونوره ببینمشششش خوداایاااععع

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره واقعا، ب قیافشم میخوره خیلی شیطون باشه ،دیگ بیخیالش شدمولی میرم دانشگاه هی چشمم اینور اونوره ببی ...

متاسفانه همینه منم هی چشمم به بعضیا میخوره خیلی اذیت میشم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

چقدر بی ادب هستی تو بخون دولتی بیار ببینیم چه ع.نی نسیبت میشه

اولا خودتو پیش ننداز

دوما عن تویی

سوما من دولتی خوندم

چهارما کلی خواستگار داشتم و الان ۱۱ساله ازدواج کردم

پنچما بی ادب جد و اباآتن

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
باور کن کنکور بده مجازم نمیشه فکر کرده ازاد الکیه ادم‌تو تجربی بُر میخوره تا همون ازادشم بیاره

من ارشد دارم از دانشگاه دولتی اونم نه یه رشته بیخود. رشتم مهندسی کامپیوتره

ملاک جدید خانواده ی داماد😑عروس خانم دانشگاه دولتی درس میخونن دیگه؟🤣🤣

از این همه ادم فقط شما منظور منو گرفتی

تبریک میگم به هوش بالات😍