2777
2789
عنوان

خالم جلو همه به من گفت به توچه

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 42 پست
یکی مثل خالت بود بیخیال

دقیقا از هموناس که بچه هاشونو می‌ندازن اینور اونور براشونم مهم نیست تازه انتظار دارن جیغ جیغ های بچه برا همه جذاب باشه خیلی هم توقع دارن بقیه تو بچه داری کمکشون کنن ولی زهی خیال باطل 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا اینحوری میگید، توی یه جمع لحن و تعداد تذکرات، اینکه اون بچه بیش فعاله یا نه و خیلی از عوامل روی ...

به تو چه گفتن به کسی کار باشعورانه ایه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
به تو چه گفتن به کسی کار باشعورانه ایه؟

من گفتم حرف خاله شون درست نبوده ولی شاید تمام قضیه را ادم بدونه و یا خاله شون تاپیک بزنه همه حق را به خاله شون میدند.

استارتر من مثال زدم و حرفم شما نبود، کلا توی سایت وقتی کسی چیزی تعریف میکنه و بدون اینکه تمام قضیه را بدونند شروع به دقاع از یه طرف میکنند

بنده خدا لابد از جای دیگه تحت فشار روانی بوده شانس شما ب پست شما خورده خودشو تخلیه کرده خدا براش بسا ...

حتما دیشب شوهرش کم کاری کرد عصبی بود🤣🤣

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
اون به تو چه واست کافی نبود که اومدی واسش تاپیک هم زدی؟

بابا این حرفا چیه 

ب شماها باشه آدم نباید نه نگران خواهر برادرش باشه، ن دید ی بچه ای داره از جیغ زدن میمیره، حرکتی کنه، باید مثل بت بود 

عه 

بچش داره جیغ میکشه، مادرش خره، نباید میگفت؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
چرا حس ششمم میگه شما یکی از علاقه مندی هاتون جوجه اردک های کوچولو ،خودم عاشقشونم ای خداااااااااا😍😍

اتفاقا دیروز یکی خریدم

پشمالوی کوچیک

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید