2777
2789
عنوان

کنکوریا پارسال من همین موقع عید اصلا از خونه نرفتم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 114 پست
همین هم خیلی ها ارزوشو دارنامیدوارم موفق و سربلند باشی تو مسیری که داری پیش میریرشتت عالیه دولتی و ا ...

اره فرقی نداره فقط اینکه ما 4سال سختی میکشیم پول میدیم از خیلی چیزای خودمون میگذریم وگرنه فرقی نداره  مرسی عزیزم همچنین شما با قلب مهربونتون 🌹 درست میگید یه روزی آرزوی خودمم بود 😁

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

وقتی درومده هفتاد درصد پزشکی های دانشگاه تهران سهمیه ای هستن

وقتی یکی پول کتاب تست نداره اون یکی میلیون میلیون هزینه کلاس و معلم خصوصی میکنه خیلیم تقصیر تو نیست

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای باورم نمیشه دغدغه ات اینه آزاد میخونی کسی خوشش نیاد خب نیاد 🤣دقیقا برای حرف مردم زندگی میکنی

عزیزم متن تاپیکو خوب بخون نوشته دغدغه هام عوض شده

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

چرا آزاد؟میخواستی درست درس بخونی دولتی بیاری تا همه ازت خوششون میومد

ملاک جدید خانواده ی داماد😑

عروس خانم دانشگاه دولتی درس میخونن دیگه؟🤣🤣

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
حالا بیا درمورد کپشن تاپیکت حرف بزنیممنم همینطوررر😂😂یکی هست خوشش میاد ازم منم خوشم میاد ولی عقلم م ...

باز خوبه اونم خوشش میاد چرا عقلت اینو میگه ؟ 

ای کاش سال جدید دوتامون نیمه های گمشده مونو پیدا کنیم 😁

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

باور کن کنکور بده مجازم نمیشه فکر کرده ازاد الکیه ادم‌تو تجربی بُر میخوره تا همون ازادشم بیاره

دقیقا همینه

من با اینکه بالای ده سال از کنکورم گذشته هنوزم حال روزای پشت کنکورم به یادم میاد داغون میشم

پزشکی /پرستاری/دندان و دارو . فیزیو و.... ازادشم عالیه

Dermatologist

دانشگاه ازاد جریان شهریه شو فاکتور بگیریم چه مزایایی داره؟ راضی ای از استادا و تدریس؟

دانشگاه آزادو دولتی استاداون یکیه

دانشگاه آزاد برعکس دولتی نمیخواد بعد از اتمام درست چندین و چند میلیون پول بدی تا مدرکت آزاد بشه بتونی مهاجرت کنی

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
چرا آزاد؟میخواستی درست درس بخونی دولتی بیاری تا همه ازت خوششون میومد

خانوم عزیز اتفاقا کار خوبی کرده که آزاد پرستاری رو خونده چون بعد از طرح مدرکش رو سریعتر آزاد میکنن اما دولتی د. الی سه برابر طول دوران تحصیل باید به دولت خدمت کنه تا مدرکش تازه ازادشه 

وقتی درومده هفتاد درصد پزشکی های دانشگاه تهران سهمیه ای هستنوقتی یکی پول کتاب تست نداره اون یکی میلی ...

اسم کاربریمون مثل همه نگاه کن 

7400بود تراز کلم معدلم 17بود درصدای کنکورم میانگین 20بود من هیچوقت اونقدرا نخوندم درحد همون 5ساعت د ...

خب شما که اونقدرا نخونید بقول خودتون چرا بیرون نرفتین؟

سوتفاهم نشه

برام سوالع🥲😅