2777
2789
عنوان

راز موفقیت فقط زرنگیه من با دعا و چله فقط وقتمو هدر دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 73 پست
بشینی توی خونه دعا بخونی. بعد اون پسر از کجا و چجوری تورو ببینه که بپسنده بیاد خواستگاری؟

والا اینی عم که گفتم جای خاصی نمی‌رفت 

خیلی شانسی شده براش خودشون تو شوکن

نه دیگهاونایی که ازدواج رویایی کردن و میگماز بین تمام دخترا فقط اونی که خیلی زرنگ بود موفق شد با این ...

وای تو رو خدا 

اسی پسر هول پولدار هم باشه بازم هوله

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای تو رو خدا اسی پسر هول پولدار هم باشه بازم هوله

عاشق دختره شده خیلی دلباخته شده خدایی دختره خوشگل و لونده

بعدم دختره و مادرش اینقدر زرنگن که همه چیو پیش میبرن 

عاشق دختره شده خیلی دلباخته شده خدایی دختره خوشگل و لوندهبعدم دختره و مادرش اینقدر زرنگن که همه چیو ...

خوشگلتر از اونم هست 

کسی که با دوتا تار مو بیاد با رنگ رژلب یکی دیگه میره. اینو یادت باشه همیشه 

کاربرای اینجام اکثرا اونایی که بهشون خیانت شده عکس میذارن همشون عین ماهن 

بخدا کار برای دختر معمولیا خیلی بهتره چون مردایی میان سراغشون که چندتا دلیل مهم دیگه ای هم پشت انتخابشون هست

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید
بابا خیلیا خیلی جاها میرن اما کواینایی که میگن ما اجتماع و شخم زدیم اما خواستگاری نداریم چین

حالا چیکار به بقیه داری؟ 

تو کار درست رو انجام بده

اون بقیه شاید قیافه ندارن، خانواده درست ندارن، رفتار و اخلاق خوبی ندارن و.. 

نه به خدا به زرنگیه به چشمم دیدم خود آدمی خیلی تاثیر داره خیلی

نمیدونم کیو چی دیدی . دورو برم دخترایی با وضع مالی پایین و اندام نه چندان خوب . یه ازدواجایی کردن بیا و ببسن . همم سنتی

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
خوشگلتر از اونم هست کسی که با دوتا تار مو بیاد با رنگ رژلب یکی دیگه میره. اینو یادت باشه همیشه کاربر ...

فکر میکنی 

اینجوریام نیست

به معمولی ها هم خیانت میشه اتفاقا بیشتر

من راضیم به خاطر زیباییم بیان تا مثلا برای شغل که منبع درآمد بخوان

فکر میکنی اینجوریام نیستبه معمولی ها هم خیانت میشه اتفاقا بیشترمن راضیم به خاطر زیباییم بیان تا مثلا ...

اره ولی اینجور که تو میگی دوره کنن تور پهن کنن اصلا عاقبت نداره

بیشتر ببینید
خوشگلتر از اونم هست کسی که با دوتا تار مو بیاد با رنگ رژلب یکی دیگه میره. اینو یادت باشه همیشه کاربر ...

خوشگلتر اگر پیدا کرده بود تا ۳۲ سالگی ازدواج کرده بود نع اینکه در یک نگاه عاشق این شه

بعدشم مستقیم رفته خواستگاری و ازدواج 

دختره رو بازی نداده که