2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13120 بازدید | 297 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پول داره جایگاه اجتماعی داره رشوه دادن رو خوب بلده یه عوضی به تمام معناست .نمیدونم چرا خدا بعضی بنده ...

دقیقا... همه از دور فکر میکنن قانون به نفع زنه. ولی تا پاشون نخوره به دادگاه خانواده متوجه نمیشن تمام و کمال پشت‌مرد رو میگیرن و تو دهن زن میزنند بدون اینکه بفهمن‌واقعا مقصره یا نه

من نامه پزشک قانونی هم داشتم که به سرم ضربه زده بود و بیناییم تا نیم ساعت از بین رفته بود.

ولی گردن نگرفت گفت من نزدم تهمت میزنه‌ . حتما خونوادشو اورده زدنش بندازم گردن من

قاضیم می‌گفت شاهد بیار

گفتم وسط دعوای زن و شوهر شاهد از کجا بیارم

قاضی گفت پس دهنتو ببند

دقیقا با همین لحن گفت

فداتشم عزیزم. ببخشید باعث ناراحتیت شدمامیدوارم هیچوقت درک نکنی حرفامو

همیشه برات دعا میکنم چون میدونم هیچوقت از خاطرم نمیری

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
الان کجا زندگی میکنی ؟؟ خودت کار میکنی؟

پیش خونوادم

نه کار نمیکنم. هرجا برا کارای شرکتی رفتم، بخاطر سنم قبول نمیکنن. زیر 30 سال می‌خوان. یا اگرم قبول کنن، برا 9 ساعت کار، 5 تومن میدن بدون بیمه

یه مغازه زدم ، ورشکست شد، هرچی طلا و پس انداز داشتم ،دادم بدهیاشو صاف کردم

الان دنبال اینم یه پولی قرض کنم برم یه لاین آرایشی یاد بگیرم

مهریه دوتا پیش پرداخت بهم تعلق گرفت و دو سال یه سکهطلاق هم نمی‌ده. نه زندگی می‌کنه نه طلاق میده .میخ ...

از سگ بیشتر میدونه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بیشتر ببینید
دستم به جایی بند نیست. قانون لعنتی یه نفقه ۲ میلیون و پونصدی برای تمام هزینه های مسکن و خورد و خوراک ...

الهی بگردم اسی ...چه پدر ناپدری ظالمی بگو خب حرومزاده این بچه خودته تخم خودته کی میتونه جای بچه آدم رو بگیره که تو یه پدرسگ چسبیدی به مادر خاهرت واقعا متاسفم واسه همچین مردایی من شوهرم برا بچهامون میمیره از من بیشتر دوسشون داره اگه تمام دنیا و جهان رو خاسته باشن براشون همون روز میاره فقط یه قطره اشک نریزن اخه شوهر بی شرف تو چجور دلش میاد انقد پولدار دخترش حسرت لباس همسایه رو بکشه🥺💔

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید
@آزادرهایی این نمونه بارز هزاران زنی هستن که بخاطر قوانین ایران به این روزگار دچارشدنحالا معلوم شد ...

اولا که انتخاب اشتباه داشتند مردش مرد خوبی نیست 

(ایشالا که مشکلش هر چی زودتر حل شه و دلش آروم بگیره)

دوما مگه من گفتم به زنها ظلم نمیشه ...قانون طوریه که متاسفانه مرد ظالم خیلی خوب می‌تونه سو استفاده کنه و ظلم کنه اینکه حرفی توش نیست..منم کم ندیدم تو نی نی سایت!!.(جواب کامل حرفتو در این مورد تو اون یکی تاپیک دادم نمی خوام موضوع این تاپیکو به حاشیه ببرم)

سوما من خودم برعکسشم زیاد دیدم سو استفاده ی زن های ظالم بخصوص تو موضوع مهریه و ظلمی که در حق پسر مردم کردند ! از این موارد که نمیشه نتیجه گیری کلی کرد

چهارما زن و مرد ظالم زیاد داریم و چیزی که من تو کشور میبینم ظلم زیادیه که به زنها تو شهرهای کوچیک و روستاها میشه 

و توشهرهای بزرگ معمولا برعکسش اتفاق می افته هر چند در حالت کلی ظلمی که به زنها میشه و شده خیلی بیشتره 

این که واضحه شما داری در مورد بدیهیات حرف میزنی 

ولی صحبت من اصلا این نیست 

حرف من اینه که یه چیز اشتباه رو نباید با اشتباه بزرگتر خرابترش کرد باید از راهش وارد شد و درست حل مسئله کرد(توضیحات بیشترم تو اون یک تاپیک)

الهی بگردم اسی ...چه پدر ناپدری ظالمی بگو خب حرومزاده این بچه خودته تخم خودته کی میتونه جای بچه آدم ...

الهی خدا سایه شوهرتو رو سر خودت و بچه هات حفظ کنه .لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

خیلی پست و بیشرفه این .خیلی... وقتی خودم و بچمو از خونه بیرون کرد ،هیچوقت یادم نمیره.‌بچه م 10 ماهش بود با یه تیکه لباس خونگی تنش، تو سرما و بارون. اصلا هم دلش نسوخته برا بچش توی اون سرما.

بعدش سرمای خیلی بدی خورد ریه ش درگیر شد براش اکسیژن میذاشتم.اصلا که جواب تلفنمو نمی‌داد. تو جلسه دادگاه بهش گفتم بچه اینطوری شده

گفت تو دروغ میگی توهم زدی. به منم ربطی نداره

همه اینا بخاطر خیانت و کثافتکاریش و دخالت و حسادت مادر و خواهراش بود دلشو از من و بچه و زندگیمون سیاه کرده بودن

هعی از کجا بگم خالی بشم...

مادرش به داماد و دخترش گفته بود دستشو کبود کرده بودن، بهش گفته بود ببین زنت چیکارم کرده...هرچیم قسم‌میخوردم براش باور نمی‌کرد. خواهرشم شده بود شاهد مامانش. معلومه اونا رو باور می‌کنه و منو نه...

واگذارش کردم به خدا بخاطر تهمتایی که زد که دل شوهرمو از من سیاه کنه.