2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13127 بازدید | 297 پست
حرومزاده برا یه لحظشه. اگه مو به مو کارایی که کرده رو تعریف کنم، باور نمی‌کنین که همچین کارایی از یه ...

عزیزم نفرین کار ساز نیست.بسپر بخدا متاسفانه خدا صبرش زیاده بالخره تاوانشو میده ولی خب آدم دوست داره بال بال زدن طرفو تو این دنیا ببینه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نفرین کار ساز نیست.بسپر بخدا متاسفانه خدا صبرش زیاده بالخره تاوانشو میده ولی خب آدم دوست داره ...

آخه صبر من اندازه خدا نیست . خدا تا صبرش سر بیاد و کاری بکنه، من اینجا نابود شدم. چیزی از من نمی‌مونه که بگم خدایا شکرت حق خودم و بچمو گرفتی. دل بچه من چند بار بشکنه؟ چند بار با دیدن بچه های دیگه آه بکشه، تا خدا صبرش سر بیاد؟

برا هر کار و شغلی هم که میرم ۲ قرون در بیارم ، همش به بن بست میخوره. نصف بیشتر طلاها و پس انداز مجردیمو که اون حرومزاده بالا کشید. بقیشم یه کاسبی باهاش راه انداختم ، ورشکست شد ....

دیگه تا کی به خدا امید ببندم. گاهی میگم لابد اصلا منو نمی‌بینه. لابد طرفدار ظلمه که اون کثافت روز به روز بیشتر خوشه و سرحال تر و موفق تر

چقدر ناراحت کننده عزیزمکار تایپ بلدید انجام بدید؟

آره بلدم‌ . ترجمه هم بلدم‌ . یکی دو جا از این کارای اینترنتی انجام دادم، اولش یه پولی بابت ثبت نام گرفتن، چندتا پروژه دادن انجام دادم و تحویل دادم ، الکی ردش کردن پولشو‌ ندادن

آره بلدم‌ . ترجمه هم بلدم‌ . یکی دو جا از این کارای اینترنتی انجام دادم، اولش یه پولی بابت ثبت نام گ ...

من پروژه تایپ دارم خواستید ایتا با هم در ارتباط باشیم یه صفحه به عنوان نمونه برام انجام بدید اگر خوب بود با هم همکاری می کنیم

مطالب دست نویس هست 

فونت بی نازنین ۱۴ فاصله بین خطوط یک و نیم صفحه ای چهار هزار تومان

لپ تاب دارید؟ به صورت ایمیل هم میشهاگر کارتون واقعا بدون ایراد بود صد صفحه صد صفحه بهم تحویل میدیدمن ...

کامپیوتر برادرم هست . ولی به اینترنت وصل نیست.

فامیلش رو با ایمیل گوشیم میتونم بفرستم

ازش ناامید شو. برو سرکار‌ برای خودت و بچه ت کم نذار. تو لیاقت یهترین هارو داری. لیاقت اینو داری باهات درست رفتار بشه‌ بهت احترام کذاشته بشه. 

ی روزی قطعا یکی میاد تو زندگیت و همه زخماتو جبران میکنه

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)