2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13120 بازدید | 297 پست

خواهر جان موقع اذان صبح و موقع غروب آفتاب برو تو حیاط خونه و با گریه کسایی که باعث از هم پاشیده شدن زندگی شما و بچه تون شدن و نفرین کنید بسپرید به خدا

و یه مسئله دیگه شما اگر منزل پدری هستید قطعا مادر یا خواهری دارید از دخترتون مراقبت کنن شما هم میتونید یه کاری دست و پا کنید

غصه هایت را فقط به خدا بگو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم عزیزم من اطرافم دیدم موارد مشابه و میدونم قانون ایران پشیزی برای زن ارزش قائل نیست و همه زن س ...

حتماً کاربر مرده خودشو زن جا زده

یه نکبت چندوقت پیش هی راجع به مهریه و خرجی به خانما بد و بیراه میگفت یعد مشخص شد یکی از این نره خرای ول بوده تو سایت میچرخیده

امیدوارم تمام قاضی های بی شرفم نتیجه ناعدالتی ها و اگه رشوه گرفتن اون پول های حرومشونو ببینن که زندگ ...

یه جایی خوندم نوشته بود اکثر قضات اهل جهنمن

بخاطر همین رشوه خوریا و حق رو ناحق کردن 

ببین چه ظلمی به این خانم و امثالش میشه آینده بچه مردمو تباه میکنن

فقط واسه بردن یه مبلغ پول حروم تو زندگیشون😑

دقیقا... همه از دور فکر میکنن قانون به نفع زنه. ولی تا پاشون نخوره به دادگاه خانواده متوجه نمیشن تما ...

خدا جواب این قاضی رو بده که به ناحق قضاوت کرده

به خانم حضرت زهرا متوسل بشید مادر خیلی باب المرادن حاجتتون رو زود روا میکنند نماز کن فیکون حضرت زهرا رو بخونید شب ها با آقا صاحب الزمان مثل یک پدر درد و دل کنید باهاشون حرف بزنید شرایطتون رو توضیح بدید وااااااااااقعا گشایش میشه از اهل بیت کمک بخواین اگر هم توانش رو دارید یه سر برید مشهد پیش امام رضا میگن کارد که به استخون میرسه فقط باید بری حرم حال دلتون عالی میشه 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
یه جایی خوندم نوشته بود اکثر قضات اهل جهنمنبخاطر همین رشوه خوریا و حق رو ناحق کردن ببین چه ظلمی به ا ...

دقیقا☹️چه قدر ادم می تونه پست بشه

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

بیشتر ببینید