2777
2789
عنوان

عمل شقاق

91 بازدید | 11 پست

میخواستم یه نظر خواهی از دوستانی که شقاق عمل کردن کنم . من سه ماه به صورت سنتی عمل شقاق کردم تو این سه ماه از خوردو خوراک تا ... رعایت کردم اما همچنان درد و سوزش دارم کسی بوده تجربه من و داشته باشه و بعدا بهتر شده باشه؟ چکار کردین؟  واقعا نمیدونم دلیل این درد چیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می تونی علایمت را بکی

من چند سال بود همورویید همون بیرون زدگی مقعد و گاهی خونریزی داشتم و سوزش به مرور بدتر شد تا سه ماه پیش که رفتم و عمل کردم که الان درد و سوزش خوب نشده عمل نمیکردم یه درد الانم یه درد

من چند سال بود همورویید همون بیرون زدگی مقعد و گاهی خونریزی داشتم و سوزش به مرور بدتر شد تا سه ماه پ ...

عزیزم قبل از عمل 

انجیر می خوردی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

لباس زیر ی مدت نمی پوشیدی

من قسمتی که دکتر جراح باز کرده درد میکنه واقعا نمیدونم بعد دوماه یه ۱۵ روز خوب شدم اما یه هفته دردای روز عملم برگشته خیلی از هر نظر هم رعایت میکنم خیلی ها از من بدتر بودن اما گفتن خوبن نمیدونم.

من قسمتی که دکتر جراح باز کرده درد میکنه واقعا نمیدونم بعد دوماه یه ۱۵ روز خوب شدم اما یه هفته دردای ...

الهی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....