2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13127 بازدید | 297 پست
@آزادرهایی این نمونه بارز هزاران زنی هستن که بخاطر قوانین ایران به این روزگار دچارشدنحالا معلوم شد ...

و با این حقوق بالاش، طوری قانون رو دور زد که مهریه به من دو سال یه سکه تعلق گرفت. پیش پرداخت هم دوتا...

هیچ ملکی به نامش نبود همه رو انتقال داده بود. البته نیازی هم نبود قانون رو دور بزنه .قانون همینجوریشم پشتش بود.

با وجود خیانت، با وجود کتک کاری...

برا تمکین هم باز قانون رو دور زد و با یه قرار داد اجاره سوری، عدم تمکین گرفت. هیچ جوره هم قاضی زیر بار نرفت که قرارداد سوری هست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

و با این حقوق بالاش، طوری قانون رو دور زد که مهریه به من دو سال یه سکه تعلق گرفت. پیش پرداخت هم دوتا ...

میدونم عزیزم من اطرافم دیدم موارد مشابه و میدونم قانون ایران پشیزی برای زن ارزش قائل نیست و همه زن ستیزن

واین کاربر درعین حال که خانم هستن اصرار که ازدواج درایران برای زن سراسر نفعه و خوبیه

ازش ناامید شو. برو سرکار‌ برای خودت و بچه ت کم نذار. تو لیاقت یهترین هارو داری. لیاقت اینو داری باها ...

متاسفانه سنم دیگه مناسب کارای شرکتی و استخدامی نیست. می‌خوام یه پولی قرض کنم برم دوره یه لاین آرایشی ببینم

خیانت ، دخالت و حسادت های بیش از حد مادر و خواهراش

خاک بر سر این مردا ک ب جای اینکه بچسبن ب زن و زندگیشون؛چسبیده در ک و ن خانوادشون ،مهریتو بگیر جدا شو چرا وایسادی بخاطر چندرغاز نفقه ک بهت میده

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

خانوادش دلشو از من و بچه م سیاه کردن

خدا الهی همچین خانواده هایی رو تو دو دنیا لعنت کنه دقیقا میفهمم چی میگی فقطمن بخاطر بچم نرفتم خونم ولی نه برا غذا میاد نه خریدی نه عیدی درامدشم کمتر از هفتاد میلیون نیست همسو برا داداشش ملک و ماشین میخره..خونه خودش فزشچ مبل نداره حتی..

انشاا مشکلاتت حل شه و تو‌ودخترت همیشه خوشبخت باشید..طلاق گرفتی ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید
میدونم عزیزم من اطرافم دیدم موارد مشابه و میدونم قانون ایران پشیزی برای زن ارزش قائل نیست و همه زن س ...

ببخشیدا که میگم شرمنده، ولی هنوز رو زمین سفت نشاشیده

امیدوارم تو شرایطش قرار بگیره که بفهمه اشتباه کرده

خاک بر سر این مردا ک ب جای اینکه بچسبن ب زن و زندگیشون؛چسبیده در ک و ن خانوادشون ،مهریتو بگیر جدا شو ...

مهریه دوتا پیش پرداخت بهم تعلق گرفت و دو سال یه سکه

طلاق هم نمی‌ده. نه زندگی می‌کنه نه طلاق میده .میخواد ناشزه کنه، قانون هم به نفعش رای داد.

چون رفته بود یه قرارداد سوری خونه به دادگاه ارائه داده بود واسه تمکین.

متاسفانه سنم دیگه مناسب کارای شرکتی و استخدامی نیست. می‌خوام یه پولی قرض کنم برم دوره یه لاین آرایشی ...

برای کار هیچوقت دیر نیست. اگر خانواده تون اجازه میدن یا از بچه تون مراقبت میکنن میتونید توی ی کارخونه مشغول بشید. تا ۴۵ سال قبول میکنن. از شرکت خیلی بهتره همکار خانم خیلی هست و راحتن همه. همزمان با درآمدتون آموزش میبینید و ی هنر یاد بگیزید بعدش کار خودتونو شروع کنید. 

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)
خدا الهی همچین خانواده هایی رو تو دو دنیا لعنت کنه دقیقا میفهمم چی میگی فقطمن بخاطر بچم نرفتم خونم و ...

خدا حق خودت و بچتو بگیره ازشون

نه طلاق نمی‌ده. زندگیم نمیکنه. داره ناشزم م میکنه