2777
2789
عنوان

واقعا کارتون درست نیست دعوای قومیتی راه میندازید

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 126 پست
استارتر هدف خودت از این تاپیک چیه دعوا رو بیشتر میکنی اگه کوردا ادعای مالکیت میکنن ترکام همین کارو د ...

من میگم هممون خواهر برادریم دعوا نکنیم مالک اصلی ایرانم امام زمانه

عزیزم هممون چه ترک چه لر چه فارس چه عرب با هم خواهریم

صد درصد 

من مخالف تاپیک قومیتی هستم 

همه اقوام با  هم ایران روتشکیل دادن 

من دوست تورک کورد فارس دارم از همه جای ایراان دوست دارم 

با همشون مثل خواهرم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با دو تا اکانت نبا سایبری پانکرد

برو بابا ی کلمه یاد کرفتی هی نشخوار میکنی. 

البته الان فهمیدم لر منطقه لرستان نیستی برا همون تعحب کردم جون ماها ایقد بی ادب نیستیم. روز خوش

بعید میدونم لر باشی و ایقد بی شخصیت و وقیحابرو لرا رو نبر با این حرفای چاله میدونیت

براتون تاپیک زدن بغل و گفتن دو تا کاربری یکی هستید و در حال خراب کردن ترک ها هستید اتفاقن کاربر حرف بدی نزد شما سایت خراب کردید برگشتی میگی لر کرده انتظار داری بهت مدال بده فحشم کمته

استارتر هدف خودت از این تاپیک چیه دعوا رو بیشتر میکنی اگه کوردا ادعای مالکیت میکنن ترکام همین کارو د ...

هدفش اینه تا یبار دیگه کسی جرات نکنه به کوردا توهین کنه کورد یعنی اصالت وکسی بیجا میکنه بخواد به زبون نجسش اجازه بده توهین کنه همین یه کاربر تاپیک زده کوردا شورشی ان هر کی این نظر رو داره غلط میکنه با هفت تا جد ابادش

صد درصد من مخالف تاپیک قومیتی هستم همه اقوام با هم ایران روتشکیل دادن من دوست تورک کورد فارس دارم ا ...

دقیقا حرف منم اینه که با هم دعوا نکنیم هممون داریم یکجا زندگی میکنیم مالک اصلی ایران آقا امام زمانه

من لرم با افتخار همه ام تو سایت من و میشناسم اون خانمی که داره اشغال لر و ترک و میخوره پانکرده زودتر ...

اخه چیزی که هودت یک درصد تو به دست اوردنش نقشی نداری چرا باید بهش افتخار کنی ؟ 

افتخار اکتسابیه عزیزم 

یکم از توهماتت دست بردار 

چرا باید به قومیتی که توش کوچکترین دخالتی نداشتی افتخار کنی تعصب کورکورانه

مگه به حرفه؟ هرکی گفت مال ماست یعنی درست میگه؟سر چیزای اینطوری اعصاب خودتون خورد نکنین

هر کس اسم قوم من و کنه مسخره دستش بدتر از این بازش میکنم

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
براتون تاپیک زدن بغل و گفتن دو تا کاربری یکی هستید و در حال خراب کردن ترک ها هستید اتفاقن کاربر حرف ...

کی ترکا رو خراب کرده اونور یه ترک که ابروی هر چی ترکه برده از زبون نجسش درمیاد میگه کوردا شورشی ان اون غلط میکنه با خاندانش اینو میگه