2777
2789

سلام دوستان 

چند روز پیش خواستگاری برادرم رفتم خیلی خوشحال بودم برادرم میخواد ازدواج کنه البته برای صحبت برادرم با دختره دوست هست حرف از طلاق و اخلاق بد شد  که مثلا فلان کس طلاق گرفته یهو من از رو سادگی ام گفتم برادرم قبل اینکه با دختره شما دوست باشه با یکی دیگه دوست بوده و اخلاق شون به هم نخورده وهمیشه دعوا داشتن  وتموم کردن ولی با دختر شما ۶ سال دوست هست تا حالا دعوایی نداشتن این حرف رو زدم و انگار اونها ناراحت شدن دختره دادشم نگاه کرد باباش هم عصبی شد و برادرم آمدیم بیرون منو سرمو زد به در ماشین اینقدر فحش داد الان نه جواب منو میده نه خاستگاری میبره فهمیدم پدر دختره از دوست بودن متنفر بوده نمفهده دادشم عاشق دختره بود چکار کنم با من خوب شه

اینقدر فحش نفرین کرده که نگو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای خدایاااا اه یاد خواهر بیشرفم افتادم که البته از عمد و قصد توهین کرد به خواستگارم تا ازدواجمو بهم بزنه بیشرف اخرم به خواسته ش رسید و جدا شدم وااای چقدر دلم برای داداشت و دختره سوخت