2777
2789
عنوان

دادشم دیگه جواب منو نمیده ر دم به خواستگاریش

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 68 پست
واااا چرا سرتو کوبیده به ماشین اونم واسه همچین چیزی🤨🤨باید با ماشین از روت رد میشد

به نظرم حق زدن نداشت اشتباه بزرگی کرده ولی هیچ کس حق نداره بزنه.اطرافیان باید جمعش میکردن و میبستن به شوخی

دادشم ناراحت شد تا خونمون منو رسوند زد

داداشت از اونایی هست که به خاطر زنش خانواده خودشو له میکنه .ولی در کل حرف بدی زدی چند سالته ؟ اصولا توی جلسه خواستگاری بزرگترا حرف میزنن تو اون وسط چیکار میکردی آخه😁

برای خودت زندگی کن🫠🫠

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم حق زدن نداشت اشتباه بزرگی کرده ولی هیچ کس حق نداره بزنه.اطرافیان باید جمعش میکردن و میبستن ب ...

گفته شما که کاملا درسته 

البته بنظر من تاپیک اصن فیکه 

به هر حال بنظرم این گند حتی با شوخی هم جمع نمیشد

آره سادگی! زن زبونه زن رو میفهمه

والا مشخصه از روی سادگی گقته حتی مشخصه سنش کمه این خواسته مثلا بگه داداشم با دختر شما اخلاقش به هم میخوره که تو ۶ سال با هم دعوا نکردن خواسته یه حرف خوبی بزنه ک وقتی بقیه ناراحت شدن تازه فهمیده چه گندی زده 

خاهر من همه ذات بدی ندارن که ....

چیییی بگم فکر نمیکنم از سادگی باشه حرف 

متاسفم برات

ریدی به ازدواجش شاکیم هستی 

منم با همسرم چندسال دوست بودم کسی لب باز میکرد پیش بابام فاتحه خودمو زندگیم خونده شده بود یعنی همونجا وسط مجلس چالم میکرد تو حیاط

والا مشخصه از روی سادگی گقته حتی مشخصه سنش کمه این خواسته مثلا بگه داداشم با دختر شما اخلاقش به هم م ...

چه سن کمی بابا استارتر یه بچه ۱۶ ساله هم داره مطمعا سی سالشون که هست این حرف مناسب مجلس خواستگاری نبود

والا مشخصه از روی سادگی گقته حتی مشخصه سنش کمه این خواسته مثلا بگه داداشم با دختر شما اخلاقش به هم م ...

پسر ۱۶ ساله داره

سنش کمه؟؟؟؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

به نظرم حق زدن نداشت اشتباه بزرگی کرده ولی هیچ کس حق نداره بزنه.اطرافیان باید جمعش میکردن و میبستن ب ...

واقعا خب چ اشکالی داره قبلا با یکی دوست بوده تموم کرده و الان با دختر این ۶ ساله با همن فک کنم الکی ناراحت شدن پسره رو گاز دادن اونم اومده خاهر بدبخت رو زده