چند روز پیش خواستگاری برادرم رفتم خیلی خوشحال بودم برادرم میخواد ازدواج کنه البته برای صحبت برادرم با دختره دوست هست حرف از طلاق و اخلاق بد شد که مثلا فلان کس طلاق گرفته یهو من از رو سادگی ام گفتم برادرم قبل اینکه با دختره شما دوست باشه با یکی دیگه دوست بوده و اخلاق شون به هم نخورده وهمیشه دعوا داشتن وتموم کردن ولی با دختر شما ۶ سال دوست هست تا حالا دعوایی نداشتن این حرف رو زدم و انگار اونها ناراحت شدن دختره دادشم نگاه کرد باباش هم عصبی شد و برادرم آمدیم بیرون منو سرمو زد به در ماشین اینقدر فحش داد الان نه جواب منو میده نه خاستگاری میبره فهمیدم پدر دختره از دوست بودن متنفر بوده نمفهده دادشم عاشق دختره بود چکار کنم با من خوب شه
داداشت از اونایی هست که به خاطر زنش خانواده خودشو له میکنه .ولی در کل حرف بدی زدی چند سالته ؟ اصولا توی جلسه خواستگاری بزرگترا حرف میزنن تو اون وسط چیکار میکردی آخه😁
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
والا مشخصه از روی سادگی گقته حتی مشخصه سنش کمه این خواسته مثلا بگه داداشم با دختر شما اخلاقش به هم میخوره که تو ۶ سال با هم دعوا نکردن خواسته یه حرف خوبی بزنه ک وقتی بقیه ناراحت شدن تازه فهمیده چه گندی زده
به نظرم حق زدن نداشت اشتباه بزرگی کرده ولی هیچ کس حق نداره بزنه.اطرافیان باید جمعش میکردن و میبستن ب ...
واقعا خب چ اشکالی داره قبلا با یکی دوست بوده تموم کرده و الان با دختر این ۶ ساله با همن فک کنم الکی ناراحت شدن پسره رو گاز دادن اونم اومده خاهر بدبخت رو زده