2777
2789

بنظرم غذا تازش خوبه همین ک بعضی مواد و مثل مرغ و حبوبات و سبزی هارو و ....فریز میشه ارزش غذایی میاد پایین حالا اگه بپزیم و فریز کنیم ک بدتره آنوقت اینستا پر شده از این کلیپا‌ شما نظرتون چیه؟؟ منی ک ۲ تا بچه کوچیک دارم یوقتا وسوسه میشم چون پسرم خیلی اذیت میکنه حواسم باید موقع آشپزی باشه همش ب پام چسبیدس‌ انقد استرس میکشم ولی میگم غذای فریز شده ارزش غذایی نداره

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است

مزشودوست ندارم مزه یخچال میگیره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صددرصد غذای تازه بهتره

خیلی از موادغذایی نباید فریز بشن

تو اینستا برای تولید محتوا هر پستی درست میکنن 

اینستا رو الگو قرار ندین

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

زن های قدیم چند تا بچه داشتن و کار خونه و قالی بافی یا خیاطی یا کار مزرعه و حیوانات 

غذا هم میپختن نون هم میپختن

حالا من نمی‌گم الگومون اونها باشن ولی فریز کردن عامل مریضیه

غذای ساده بخوریم ولی تازه 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم