2777
2789
عنوان

پزشک بی حیا

73101 بازدید | 118 پست

سلام خانوما. تا حالا شده برین پیش ی دکتر از رفتار یا برخوردش حس کنین ک منظور بدی داره؟ عکس العمل شما چی بوده؟

چند وقت پیش رفتم دندون پزشک.. ی مرد جوون بود(یکی از آشناها گفته بود کارش خوبه رفتم). دوبار حس کردم دستشو زد ب جایی از بالاتنم    

چون مطمئن نبودنو ترسیده بودم فقط ی اخم کردم دیدم دیگه تکرار نشد..الان خیلی پشیمونم ک سکوت کردم، چیکار کنم؟ دلم میخواد یکاری کنم ک دیگه نسبت ب کسی از این جسارتا نکنه    

نه پیش میاد گاهی دستشون میخوره 

فک نمیکنم عمدی باشه

من خودم همیشه میرم پیش دندون پزشک زن

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شما مقصر نیستی 

اون لحظه به ادم حس شوک میده 

انگار دست وپا ودهن ادم خشک میشه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

چندبار شنیدم  از دندونپزشک ها این مدلی 

شاید حساس شدین

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

شاید بی منظور بوده عزیزم

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

واسم پیش نیامده...ولی شما باید همون موقع واکنش نشون میدادی نه حالا...الان بری چی بگی بهش دیگه  معلومه انکار میکنه

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

من تا الان یه راننده تاکسی ماکسیما دیدم تو اینه همش چشو ابرو میاد زنگ زدم ماکسیم تعلیقش کرد 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید