2777
2789

من شوهرم خطاکرد و من متوجه شدم با یک بچه ولش کردم و رفتم دنبال کارای طلاقم

و خلاصه پشیمون شده بود و به هر دری میزد برگردم بچمم داشت داغون میشد 

باگرفتن حق طلاق برگشتم

تقریبا چندماهیه برگشتم وهمه چی خوبه شوهرمم حس میکنم خیلی سر به زیر شده و رابطمونم خوبه

اما دیشب متوجه شدم که زمانی ک قهر بودم و تومسیر دادگاه اینا بودیم شوهرم ظاهرا ۱۰ روز یا۱۴ روز اینطوریا بایکی دوست شده بود وبعدتموم شده

از طریق گوشی قدیمیش فهمیدم

وخیلی اعصابم داغونه وقتی متوجه شدم

الان مطمئنم پاکه

قضیه مربوط به همون چندماه پیشه 

نمیدونم چکارکنم دلم میخواد به روش بیارم و بگم این حجم تبادل پیام وتماس بااین شماره چیه؟

مال زمانی که بود که داشتیم طلاق میکرفتیم و قهر بودیم

باخانمه هم تماس گرفتم و گفت فقط ۲هفته ارتباط تلقنی داشتیم ویکی دوبار همو دیدیم و تموم شد

ومیدونم الان شوهرم پاکه وزندگیمون خیلی خوب شده اما ازوقتی فهمیدم فکرکردن بهش داغونم میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه پبگیری ول کن دبگه بخاطر بچت هم که شده حالا گفتی جز اینکه ترسو حیاش بریزه زندگیت از هم بپاشه چه ات ...

دست خودم نیست نمیدونم شایدم از علاقه زیادیه که بهش دارم هستش که نمیتونم هضم کنم یه وقتی شوهرم کسی دیگه و میخواست