2777
2789
عنوان

پزشک بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 73101 بازدید | 118 پست

من دز اول واکسن کرونام با لباس آستین بلند رفتم، تزریقاتیه خانم بود، چون زیرش تاپ نپوشیده بودم خیلی اذیت شدم تا یقه پیرهنمو تا رو بازوم پایین کشیدم

ذز دوم ی تاپ دو بند پوشیدم وقتی رفتم یه مرد 30 ساله بود تقریبا.... یکم مانتوام رو باز کردم تا سر شونه گفت راحت باش کامل باز کن مانتوت رو..... 

یکم بازش کردم ولی روسریم بلند بود انداختم رو شونه ام... ولی نامرد اینقدر فشار داد سوزن رو که فلج شدم دو روز با اینکه اصلااااا درد نداره این واکسنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا

به این فکرکن چه عذابی براخودش خریده وتاحلالش نکنی بایدجزبزنه وبسوزه ونهایتاازگناهانت میذارن رودوشش تابهای کارش باشه وعذاب بشه یه ضرب المثل هست میگه یبارجستی ملخک دوبارجستی ملخک آخربه دستی... کسی که کرم اینکاروداره جای دیگه باکس دیگه انجام میده واون قشنگ قشرق راه میندازه وطبل رسوایی شوهمه جامیکوبه وبی آبروش میکنه 

میدونم دقیقا چی میگی،ولی سعی کن از ذهنت بیرون کنی،حالا هرچی بوده خدا جوابش رو بده اگه دستش خورده باش ...

خخخ

خدا جواب شو بده؟؟؟ یارو بیاد بلایی سرت بیاره هم میگی خدا جواب بده؟ باید همچین کسی رو دادگاهی کنی تا بشینه سر جاش و عبرتی باشه برا بقیه پزشکا، درس خونده که خدمت مردم کنه یا از زن و دخترای مردم لذت ببره😣😣😣😣😣😣😣😣

من همچین پزشکی ندیدم دندون پزشکمم فرد محترمی بود 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

ن کااااملا اتفاقی بوده

من میخواستم دندون عقلمو بکشم دکتره خانم بود اما کاااااااامل دستاش رو سینم بود

دندون عقلم خیلی محکم بود سخت کشید

همش دستش رو سینم بود بخدا داغون شدم از درد

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸