2777
2789
عنوان

چجوری انتقام بگیرم ازش

243 بازدید | 32 پست

از همسرم 

یه عمر واسم نقش بازی کرد 

میگف عاشقمه دوسم داره میگف از آدمای هرزه و دختر باز بدش میاد میگف منو با هیچی عوض نمیکنه میگف برای زندگیمون تلاش میکنه و نمیزاره آب تو دلمون تکون بخوره میگف از آدمای خیانتکار متنفره 

اما همش فیلم بود تو اوج اعتماد فهمیدم بدترین خیانت هارو میکنه انواع و اقسام جنسی عاطفی و عادت کرده به زن بازی 

بعد کلی دعوا و کشمکش موندم بخاطر بچهام 

ولی دلم آروم نمیشه دو سال گذشت ولی من نمیتونم کنار بیام از شدت نشخوار ذهنی سرم داره میترکه 

اون میگه ببخش ولی من نمیتونم 

دلم میخاد انتقام بگیرم یه انتقام هوشمندانه که روزی صدبار مثل من آرزوی مرگ کنه 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طلاق ...فقط طلاق...چون نه تو عمر اضافی داری نه اون ارزش انتقام گرفتن..فک میکنی مردا براشون مهمه؟

اخه اعتماد ندارم به هیچکس 

این که انقد ادعاش میشد اینجوری کرد باهام 

دیگه به کی اعتماد کنم 

مهم نیس واقعا ؟؟

اخه اعتماد ندارم به هیچکس این که انقد ادعاش میشد اینجوری کرد باهام دیگه به کی اعتماد کنم مهم نیس واق ...

عزیزم مگه میگم فورا بعد طلاق ازدواج کنی؟مرد خوبم هست 

دستت تو جیب خودت باشه، یه عمر با شک و تردید و حسرت بمونی کنج خونه و بچه بزرگ کنی، فکر میکنی اون بچه خوشبخت میشه ؟!

لطفاً در وهله اول برو پیش روانشناس و مشاور خانواده اگر دیدی مشکل حل شدنی نیست برای طلاق اقدام کن

چون با چیزایی که ازت خوندم و اینکه همسرتو تحقیر میکنی قطعا اونم زده میشه و بیشتر خیانت میکنه

بچه هات بزرگشن ازت تشکر نمیکنن بابت اهانتی که به خودت کردی.میرن سر زندگی خودشون

من نیاز به تشکر اونا ندارم 

من یه مادرم وظیفه پشت بچهام باشم 

اونا رو مم بدنیا آوردم پس مسئولم 

من نیاز به تشکر اونا ندارم من یه مادرم وظیفه پشت بچهام باشم اونا رو مم بدنیا آوردم پس مسئولم

طرز فکرت اینه هرکاری میخوای بکن ولی قدر خودتم بدون 

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی