مریض بودم دکتر بهم فقط قرص دیکلوفناک سدیم داده گفته بودم تب هم دارم ولی نگا نکرد اونم خوردم تب رو پایین نیاورد استامینوفن خوردم هم تاثیری نکرد الان شیاف دیکلوفناک رو هم استفاده کنم چی میشه؟ تداخل نده
می روم که خویش را با خودم بیاورم با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
نه دیگه نخور خطرناکه ببین میتونی تا صبح با پاشویه سر کنی یا نه اگه دیدی خیلی بدی به مسئول خوابگاه بگو زمان ما اگه کسی نصف شب حالش بد میشد با اژانس مورد اعتماد خوابگاه میفرستادنش درمانگاه
پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦