2777
2789
عنوان

تو خوابگاه تب کردم چیکار کنم

120 بازدید | 23 پست

مریض بودم دکتر بهم فقط قرص دیکلوفناک سدیم داده گفته بودم تب هم دارم ولی نگا نکرد اونم خوردم تب رو پایین نیاورد استامینوفن خوردم هم تاثیری نکرد الان شیاف دیکلوفناک رو هم استفاده کنم چی میشه؟ تداخل نده

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایبوپروفن خیلی خوب بود اگه میگرفتی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

ایبوپروفن خیلی خوب بود اگه میگرفتی

تداخل داره با دیکلوفناک سدیم

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

اخرین بار چندساعت پیش دیکلوفناک خوردی ؟ 

باهم نخور ممکنه خطرناک باشه اسی حداقل پنج شیش ساعت بینش فاصله بده 

اگه خیلی تب داری دوباره برو اورژانس  

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

دیگه نباید پشت سر هم مصرف کنی، یه کم فاصله بده شاید همین قرص ها اثر کرد. اگر تبت بالا نیست تا صبح صب ...

دارم میسوزم نفسم در نمیاد همه هم خوابن صبم امتحان دارن

توی طب سوجوک یه راه حلی هس که آدم فکر میکنه مسخره بازیه ولی خیر موثره .نوک انگشتای دستتو با خودکار آ ...

افرین

طب سوجوک رو منم قبول دارم

کنار دارو سریع تاثیر میذاره

عالیه

با اب ولرم خودتو پاشویه کن ، با اب سرد نه 

پاهات رو بشور بعدم دست و صورتت رو هی مرتب تکرار کن تا صبح بشه

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

اخرین بار چندساعت پیش دیکلوفناک خوردی ؟ باهم نخور ممکنه خطرناک باشه اسی حداقل پنج شیش ساعت بینش فاصل ...

۲ ساعت بعدشم استامینوفن

افرینطب سوجوک رو منم قبول دارمکنار دارو سریع تاثیر میذارهعالیه

من برای سردرد طب سوجوک رو یه بار امتحان کردم نمیخواستم دارو بخورم  . نوک انگشتامو گیره لباس زدم عالی بود همون لحظه سردردم غیب شد

۲ ساعت بعدشم استامینوفن

نه دیگه نخور خطرناکه ببین میتونی تا صبح با پاشویه سر کنی یا نه اگه دیدی خیلی بدی به مسئول خوابگاه بگو زمان ما اگه کسی نصف شب حالش بد میشد با اژانس مورد اعتماد خوابگاه میفرستادنش درمانگاه