2777
2789
عنوان

گدا ازم یه میلیون پول خواست😐

142 بازدید | 11 پست

رفتم عابر پول نقد بردارم .یه پسره سی و چندساله سالم و سرحال با یه بچه پنج ساله اومد بهم گفت این بچه مادرش بیمارستانه پول لازمه گفت صد تومن بهت میدم نقدی تو به حساب من واریز کن گفتم باشه .شماره حساب مادر بچه رو هم حفظ بود😐خلاصه صد براش زدم بعد گیر داد که پول لازمه مادرش یه تومن بزن😳 گفتم برو بابا همون صد نقدی گرفتم گفت بشمار گفتم نه اوکی هست .بعد دیدم پنج تا ده تومنی بود😑حالا پنجاه تومن مهم نیست ولی آخه چرا همچین کرد ‌اصلا هم به نیازمندا نمی‌خورد  حس کردم داره دروغ میگه

دوربین مخفی نبود؟😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو همین سایت هم هستن از جدای محبت تا گدای مالی 

ک اپلی بدترع میان میگن خودکشی‌ میکنم و...

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اصلا همون لحظه که پول نقدی داد گفت بزن به کارت باید شک میکردی و پول و میشمردی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ی بار ی خانمی پول ی کیلو برنج ازم خواست 

منم رفتم براش بخرم 

گفتم بیا این صد تومن بگیر  بریم بخر از مغازه اگرم گرون بود بقیه شو میدم 

این ده تا مغازه منو چرخوند و با پولی گه بهش داده بودم برنج نخرید 

آخرشم گفت خداحافظ بعدا میخرم 

دروغ میگن

ی بار ی خانمی پول ی کیلو برنج ازم خواست منم رفتم براش بخرم گفتم بیا این صد تومن بگیر بریم بخر از مغ ...

منم دم در مرغ فروشی بودقسم جون بچه هام وقران واماما میداد که یه مرغ واسم بگیر پنجاه دادم گفت نمیخوام مرغ میخوام رفتم داخل ۲۲۰تومن واسش مرغ گرفتم یارو مرغیه گفت این ازصبح نزدیک ۱۵تا مرغ ازم خرید 😐

من شنیدم میگن روش برای کلاهبرداری هست 

چون تصویر شما تو بانک ثبت میشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

شوهرم خیلی به اینا کمک میکرد ازوقتی یه خانم اومده توماشینش نشسته گفته .....بعد پول بده شوهرمم پرتش کرده بیرون  میگه اینا نجسن بیشرفن جامعه رو ب گوه کشیدن دارن فساد رواج میدن هرگز بهشون کمک نکنید