2777
2789
عنوان

از بقیه خیلی توقع دارم

71 بازدید | 6 پست

خیلی ادم توقعی هستم انتظار دارم همه باهام خوب رفتار کنن اخه من همبشه با همه خوب رفتار می کنم ، ولی دیگران اصلا اینجوری نیستن خیلی ها دلم رو شکوندن دارم عذاب می بینم حتی بهترین و دوست داشتنی بهترین ادم زندگیم هم ی بار دو بار بهم توهین کرده . هیچ وقتم یادم نمیره بقبه باهام چیکار کردن یا کی دلمو شکستن دارم افسرده میشم هر وقت به خوبی های خودم و بدی هایی که بقیه در حقم کردن فکر می کنم دو ساعت گریه می کنم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم از این حس رهایی پیدا کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما با روانشناس در ارتباط باش حساسیتتو کنترل کن چون هم خودتو نابود میکنی هم اطرافیانتو

چون یکی اینجوری اطرافم هست همه ازش بدشون میاد چون وحشتنااااااک متوقع هست و کینه ام میکنه تلافی میکنه اصلا مریض شده واقعا

اصلا کینه ای نیستم اصلا دیگه حتی به روی خودم  نمیارم که چیکار کرده یا اینکه بخوام جبران کنم فقط خودم آزار می بینم و بخاطر بدی دیگران گریه می کنم وگرنه مهربون ترم میشم بجای اینکه کینه کنم 

به نظرم گلم تعادلو تو محبت کردن رعایت کن

بعدشم هدفت از محبت کردن، دیگران نباشه بلکه بخاطر خدا و خودت باشه

منم یه مدت اینجور بودم و تصمیم گرفتم دیگه مثل قبل مهربون نباشم ولی بدتر شد حالم چون داشتم از اون شخصیت و خود اصلیم دور میشدم

تو هم خودت باش به اندازه محبت کن بعدشم به خاطر خدا اینکارو کن و توقع جواب نداشته باش

امام باقر علیه السلام می‌فرمایند عبادتی نزد خدا محبوب تر از شاد کردن دل یه مومن نیست و اگر دل یک مومنی شاد کنی انگار که خدا رو شاد کردی☺️🙂