2777
2789
عنوان

چرا دخترای نو جوان اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3347 بازدید | 179 پست

خب میشه از تاپیک های اینجا هم تا حدودی وضعیت جامعه رو فهمید.به غیر از تاپیک هر روزه خیانت، همین یه ساعت پیش یه نفر تاپیک زده بود ازدواج علیرغم رابطه ی قبلی، کلمه های بی معنی مثل رل،اکس چه میدونم پارتنر 

اینا یعنی چی که من هی در این سایت شاهدم ؟ نمیدونم والا 

قبل‌تر یا نامزد،خواستگار  و یا همسر شرعی و قانون بود.انواع و اقسام القاب بیخود بر روی روابط نامشروع میذارن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیاین یخورده تو تاپیک اخرم اوقات بیکاری و جغد شبانه بودنمون به بطالت نگذره

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
درست نیست ، میدونی همین گوشی ساده چقدر از مشکلات ما رو حل کرده ،و زندگی رو برامون آسون کرده فوایدش خ ...

میدونی مشکل چیه؟ مشکل نا اگاهی والدینه .. با برنامه کنترل والدین که فکر نکنم ۱۰۰۰ نفرم تو ایران استفاده کنن میشه کل گوشی بچه رو چک کرد ... 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چطور؟ چه جای دلسوزی واسه این آدم هست؟!😐

موردی که گفتید خیلی ترحم برانگیز بود 

یک جمله معروف از مسیح مقدسه که میگه پدر ، اونا نمی‌دونن دارن چیکار میکنن ...

داستان این جماعت هم همینه ، نمیدونن دارن چیکار میکنن و این غم انگیزه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب میشه از تاپیک های اینجا هم تا حدودی وضعیت جامعه رو فهمید.به غیر از تاپیک هر روزه خیانت، همین یه س ...

اره الان رل هستن و اینا اینا همشون موقتی هستن کی دیدی با رلش ازدواج کنه همشون الکی هستن

زمانی آینده ی این نسل به تباهی کشیده شد که گوشی و فضای مجازی شد الگوشون 

وقتی تو اینستا پر از این چرت و پرتاست 

مخصوصا فیلمای هالیوودی عنفلیکس 🤢که توش پر رابطه های جنسی مشروب و مواد برای نوجوانان تبلیغ می کنن و هیچ خری کاری به فیلم ساز ها فاسد نداره نه قانون و نه سازمان یونسیف جالبه نه 😊 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

تو همسایگی ما یه خانواده هستن یه دختر دارن 

(الهی خدا برای هیچکس نخواد)  دختره نوجوانه 

چند شب اتفاقی دیدم شبا که خانوادش خاموشی میزنن و میخوابن میاد پشت بومشون با موبایل یواشکی صحبت میکنه و پشت هم سیگار میکشه 😢😢😢

واقعا نمیدونم خانوادش در جریان هستن یا نه 

ولی ظاهرا خبر ندارن 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥