2777
2789
عنوان

چرا دخترای نو جوان اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3246 بازدید | 178 پست
چطور؟ چه جای دلسوزی واسه این آدم هست؟!😐

خودمون تو نوجوونی تصمیماتی احمقانه نگرفتیم ؟فاز افسردگی بر نداشتیم به خاطر به ریختن هورمونا؟

فرق ما با اون دختر اینه که اون یه قدم غافل شد....

برو فیلمای علیرضا نبی رو ببین برا کسایی که معتاد و زندانی و...بودن کارآفرینی کرده خیلی وقتا این آدما به خدا نزدیک ترن فقط یکی باید پبدا بشه دستشون رو بگیره ازون منجلاب بیاره بیرون 

دل نگران کودکان غزه....
خداکنه امام زمان بیاد دیگه درس نمیشه

داره همه چی روبه نابودی و بدبختی می‌ره 

اونجا دیگه آدم سابق نشدم 

که از یکی شنیدم پسر بچه های ده یازده سال گوشی دست شون  پ و ر ن. می بینن و کثافت کاری رو شروع کردم 

آخه لعنت به این گوشی ها بشه 

که بچه هنوز شلوار نمی تونه بکشه بالا. 

آب دماغ شو جمع نمی تونه گوشی داره و هر چی رو می بینه. چقد تو سایت ها و گوشی ها راحت در دسترس شده 

الهی قبر و قیامت اونایی که از لجن کاری هاشون فیلم می گیره جوان ها رو بدبخت می کنه آتیش بگیره بسوزه ....😖😖

معجزه شکر گزاری...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی کو بعضیا دارن باش به تباهی میرن استفاده نادرست میکنن

بستگی به آدمش داره خیلیا هم دارن باهاش درآمد کسب میکنن یا یه خرفه یاد میگیرن 

فقط میگم بچه ها واقعا نیازی نیست گوشی داشته باشن .

بستگی به آدمش داره خیلیا هم دارن باهاش درآمد کسب میکنن یا یه خرفه یاد میگیرن فقط میگم بچه ها واقعا ن ...

اره واقعا خداروشکر خیلیا استفاده مفید دارن ولی بعضی بچها که پدر مادر نظارت ندارن همینن

خودمون تو نوجوونی تصمیماتی احمقانه نگرفتیم ؟فاز افسردگی بر نداشتیم به خاطر به ریختن هورمونا؟فرق ما ب ...

من هیچ وقت تو نوجوونی اشتباه به این بزرگی نکردم 

بله درسته باید دست اینجور آدما رو گرفت منتها اگه خودشون بخوان این نمیخواد نجات پیدا کنه چیکار میشه واسش کرد؟

خیلی ترسناکه وقتی فکر میکنی اینا توی سن ۱۴ سالگی چی هارو تجربه میکنن!!ما رفتیم دانشگاه خلافمون این ب ...

لعنت به گوشی بخدا لعنت به گوشی و گمراهی و بدبختی دخترای کوچیک می بینم هنگ می کنم چشم چرونی و آرایش و لباس های بدجور بعد همه اینا گول می خوره بدبخت میشه تجاوز و حامله شدن و ایدز وبیچارگی مشکل روانی  آخرش خودکشی و مردن 🤧

معجزه شکر گزاری...

من هیچ وقت تو نوجوونی اشتباه به این بزرگی نکردم بله درسته باید دست اینجور آدما رو گرفت منتها اگه خود ...

دیگه من و شما نمی‌دونم میخواد یا نه شاید حامی ندارن شاید میترسه...

درکل خیلی غم انگیزه که به خاطر یه اشتباهاتی تو نوجوونی تموم عمر خودش و بچش تلف بشه کاش زود تر برگرده به آغوش خدا مطمئنم خدا خیلی بهش مشتاقه...

عزیزم جای اظهار تأسف براش دعا کن 

دل نگران کودکان غزه....
لعنت به گوشی بخدا لعنت به گوشی و گمراهی و بدبختی دخترای کوچیک می بینم هنگ می کنم چشم چرونی و آرایش و ...

موافقم گوشی خیلی موثر بوده

کانون خانواده هم مهمه ، توی همین اوضاع بسیار نوجوان های موفق و سالم هم وجود دارن که برای جلب توجه نه نیاز به پوشش عجیب دارن نه سیگار و آرایش

در کل من خانواده رو مهم تر از تکنولوژی میدونم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

زمانی آینده ی این نسل به تباهی کشیده شد که گوشی و فضای مجازی شد الگوشون وقتی تو اینستا پر از این چرت ...

چه ربطی داشت

من خودم دهه هشتادی ام و از همین نسل عاشق فیلمم کل سینمای ملل رو دنبال میکنم تقریبا تمام فیلمای معروف و قدیم و جدید هالیوود رو دیدم تا الان لب به سیگار نزدم ،مشروب از نزدیک ندیدم ، از پسرا فرار میکنم🤦🏻‍♀️ ..و هرگز هم سمتشون نمیرم 

این فیلما رو هم فقط برای ما که نمیسازن .کل دنیا میبینه ، ولی بقیه کشورا هم بچه مدرسه ایا مواد میفروشن و سیگار میکشن ..!! 

دلیلش خیلی تخصصیه ولی یکی از مهمترین دلیل هاش عدم آموزشه.اینا پدرو مادرشونم آموزش ندیدن . آموزش تربیت درست.

دیگه من و شما نمی‌دونم میخواد یا نه شاید حامی ندارن شاید میترسه...درکل خیلی غم انگیزه که به خاطر یه ...

مادر و پدرش همین یه دونه بچه رو دارن دختره اگه دنبال درست شدن باشه خدا که هیچ مادر وپدرشم با آغوش باز استقبال میکنن منتها اصلا تو یه فاز دیگه اس

ولی باهاتون موافقم که باید براش دعا کرد شاید درست بشه

همیشه خداروشکر میکنم که تو خانواده ای بزرگ شدم که خوب تربیت شدم، بعضیا میبینم پشت سرهم بچه میزان و چ ...

👏👏👏👏👏 احسنت،  افرین 

من تو ایتا عضو یه گروه مادرانه شدم،  مغزم سوت کشید 

یه عده شون فقط مادرای جوان و تک فرزند و تشویق میکنن به بچه اوردن 😲

بخدا خانومی نوشته بود 5 تا بچه دارم از 13 سال تا 1سال و خورده ای شوهرم دوساله ورشکست شده لباس از خواهرم غرض میکنم  میگفت پول یارانه بچه ها فقط خرج بدهی هامون به مغازه دارها میشه ولی تو اقدامم برای بچه ششم،  رشد جمعیت واجبه روزی و خدا میده 😨😨

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

من خودم متولد دهه هفتاد هستم

بخدا موقع بچگی و نوجوانی ما همچین کثافت کاری ها نبود اوضاع خوب بود الان ببین!

الان برو از یه دختره چهارده پونزده ساله بپرس چیا می دونه 

خیلیا میان اینجا سن شونو بالا میگن و میگن از نامزد شون

البته نامزد کیلو چنده دختر پونزده ساله نامزدش کجا بود 

میگه از پسره باردارم چکار کنم یکی بود می گفت نمی تونم برم آزمایش بدم اگه باردار بودم چی خودکشی می کنم پناه بر خدا

من هم سن اینا بودم فک می کردم زن ها دختر دارمیشن 

و مردها هم پسر دار میشن 

یعنی می گفتم زن نمیشه پسر دنیا بیاره 

مرد باید پسر دنیا بیاره 

چه جوری شو خدا می دونست 😐😐

معجزه شکر گزاری...

👏👏👏👏👏 احسنت، افرین من تو ایتا عضو یه گروه مادرانه شدم، مغزم سوت کشید یه عده شون فقط مادرای جو ...

رشد جمعیت واسه یه زمانی همه چی خوب بود ضروری بود 

الان یکی بیاری همون بدبخته این اوضاع خراب و بدبختی گمراهی نوجوان ها پدر مادر از بچه ها بدتر. بچه ها از اونها بدتر 

دیگه هیچی عادلانه نیست  سکته نکنیم نمیرم خوبه

معجزه شکر گزاری...

خداکنهانقدر گفتن آزادی میخوایم و زن زندگی آزادی که فسادهمه جاروگرفته اگه یه عده نخورنم البته

خیلی چیزا دست به دست داده اینجوری شده سخت گیری برا حجاب آزاد گذاشتن بچه ها روشنفکری پدر مادر