2777
2789
عنوان

چرا دخترای نو جوان اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3460 بازدید | 179 پست
دقیقا من با یه پسر حرف میزنم دست و پام می‌لرزه در این حد انگار عقب افتاده ام بعد بهش گفتم با این پسر ...

نمیدونن فردا همین پسرا میگن این بامن بودا ایطور بود اوطور بود انگشت نما میشه اینا بزرگ شن امیدوارم بفهمن دنیا چجوریه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر من کلاس هشتم تو مدرسه خیلی اذیتش میکنن چون مثل اونا بار نیومده  نمیتونه از الفاظ رکیک موقع حرف زدن استفاده کنه اونا هم بهش میگن تو اسگلی  از اینکه تو مدرسه تنهاست خیلی ناراحتم رفتم پیش مشاوره مدرسه گفتم دخترم تازه امسال اومده این مدرسه بچه ها باهاش لجن اذیتش میکنن دوست نمیشن باهاش گفت برو خداروشکر شکر کن همین بهتر که دوستی نداره 

بله درسته خیلی هاشون خیلی بی ادب تربیت شدن حتی نمیدونن بی سوادن فکر میکنن خیلی حالیشونه

دوتا آهنگ حفظ میکنن دوتا تیکه میندازن و فکر میکنن زندگی همینه 

دلم براشون میسوزه ولی وقتی خانواده انقد با این کارا موافق حق حرف زدن ندارم 

به مامانش میگفتم نزار با این پسرا بره بیاد می‌گفت بزار بره یاد بگیره و من واقعا نگران روح و روان و جسمشم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

چند وقت پیشا دوتا دختر 12.13 ساله تو تاریکی دنبال یه مرد حیکلی افتاده بودن مواد میخریدن اصلا به قیافه هاشون نمیخورد که مواد بکشن چقدر زیبا چقدر قشنگ خوبه این مرد ببرشون تاریکی بهشون .... کنه چند وقت پیشام شنیدم دختر فلانی رو از باغ کشیدن بیرون با بدن قفل شده که گل کشیده بود حتی دیدم شب عاشورا تاسوعا پدر و مادرا میرن مساجد دختر پسراشون باخودشون میبرن بعد که میرن داخل بعد از چند دقیقه میبینی بچه هاشون مثل ماهی دارن یکی یکی از داخل مسجد میان بیرون بابا جمع نمیکنن بچه هاشونو یا بچه نیارن یا میارن این وضعشون نشه به والله منکه خیلی داغون میشم اصلا به قیافه هاشون نمیخوره مواد بکشن منکه تو این کارا خبره شدم دختر و پسر 12.13 ساله رو از دور میفهمم مواد زده چون صورتش خالی میکنه بعد از چند وقت 

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست 

همیشه خداروشکر میکنم که تو خانواده ای بزرگ شدم که خوب تربیت شدم، بعضیا میبینم پشت سرهم بچه میزان و چ ...

آدم اگه واقعا توانایی تربیت بچه ی صالح رو داشته باشه چه اشکال داره بچه دار بشه؟ منتها بعضی ها فقط بچه رو میزان به قول شما دیگه بزرگ شدنش تو خیابون میون یه مشت..... هست

این دختره که من میگم تک فرزنده اتفاقا ولی اینجوری از آب دراومده

خیلی ترسناکه وقتی فکر میکنی اینا توی سن ۱۴ سالگی چی هارو تجربه میکنن!!

ما رفتیم دانشگاه خلافمون این بود که یکی دو نخ در سال سیگار بکشیم تفریحی 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اینا اوسکلن بخداطرف یجوری سیگار میکشه انگار پیرمرد صد سالسهمش بخاطر نبود برنامه های متنوع و شاد تو ...

منم امشب همینو گفتم دختر یه جوری سیگار می‌کشید انگار صد ساله معتاده

نمیدونن فردا همین پسرا میگن این بامن بودا ایطور بود اوطور بود انگشت نما میشه اینا بزرگ شن امیدوارم ب ...

اصلا دختر و پسرشون اینجورین خواهر 

همه ولنگار بی بند و بار خیلی راحت بهم دست میزنن از هم استفاده میکنن و از نظرشون این عیب نیست آخر الزمان شده

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

آدم اگه واقعا توانایی تربیت بچه ی صالح رو داشته باشه چه اشکال داره بچه دار بشه؟ منتها بعضی ها فقط بچ ...

خب مشکل همینه که بعضی خانوادها درست نمیتونن تربییت کنن و اوضاع میظه این متاسفانه