2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 23015 بازدید | 549 پست
اونی که دوسش دارم

حتی اگر هیچی نداشته باشه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اولی که مورد علاقمه ،چون میگی اخلاق و خانوادش خوبن ،دوست داشتنم مهمه چون توی سختیای زندگی باید یه چیزی باشه که آدم بهش چنگ بزنه و زندگیشو نگه داره 

،دومی ام در صورتی انتخاب میکنم که خیلی شرایطش بهتر از اولی باشه و برام جذابیت داشته باشه یعنی بدونم میتونم دوسش داشته باشم 

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)

بخاطر خونه زنش نشدم که.دوستش داشتم.شوهر من بشدت ادم مسئولیت پذیر وکاری هست.با تمام وجودش تلاش میکنه ...

خوشبخت بمونید 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خوشبختی؟

آره حتی اگه برگردم عقب بازم شوهرم رو انتخاب می کنم چون شوهرم هم تمام زندگیش رو بنام من کرده بخاطر اینکه پا به پاش تلاش کردم، ولی راستش دلم نمیاد دخترم سختی بکشه نمی زارم با کسی که اوضاع مالیش خوب نیس ازدواج کنه

۲ بنظرم .چون دوست داشتن بعد از ازدواج شکل میگیره اگه طرف اخلاقش خوب باشه چون منم طبق گزینه ۲ ازدواج ...

الان راضی هستید