2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 26696 بازدید | 549 پست

از اونجایی که عشق فریب طبیعته برای بقای نسل و چیزی جز تغیبرات هورمونی نیست منطقی ب قضیه نگاه میکنم...اگ اون شخص سنتی هم میبینم ک کلا حال نمیکنم باهاش و ممکنه بهش علاقمند نشم انتخابش نمیکنم باید خودت خوبی ها و بدی هاشو بسنجی این جا هرکسی ی نظری داره و خیلی بهت کمک نمیکنه اینجا

درسته ولی خب اینم باید در نظر بگیریم که الان خیلی وضعیت اقتصادی خرابه .ما ده سال پیش ازدواج کردیم .ا ...

متاسفانه اینده روشنی هم نیست وضع هم از اینم بسیار بدتر میشه حالا ارز از یه طرف این خاموشیها هم داره کارخونه ها رو تعطیل میکنه جاهایی که خرید میکنم پیامک پشت پیامک که قیمتها رفته بالا

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهمترین ملاک اینه.ایمان کدوم بیشتره اون رو انتخاب کنید. کسی که قدردان نعمت های خدا باشه و تسیلم خدا ...

اولی مذهبی تره

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

حتی اگر هیچی نداشته باشه

چون خودم 6 سال درگیر عشق یه طرفه هستم این از دیدگاه منه حالا دیدگاه شما و یا باقی نمیدونم

اما من حاضر بودم تو چادر مسافرتی وسط خیابون برف و بارون گرما و سرما باهاش زندگی کنم

واسه خانم خیلی مهمه اگر قراره تن به ازدواج بده با علاقه و عشق باشه نه صرفا مادیات یا... 

و قطعا فقط عشق ملاک نیست اما خب این از دیدگاه من بود حداقلش اینه شرمنده دلت نمیشی 

خصوصا خانم ها که وقتی به عشق شون نمیرسن با ازدواج با فردی دیگه مدام در عمق مقایسه میرن اگر اون بود الان این بود اگر این نبود فلان بود

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
تو ازدواج سنتی هم عشق و علاقه بعد ازدواج بوججود میادقطعا دومیخودم اینجوری ازدواج کردم و راضی ام

خوشبخت بمونید 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

از اونجایی که عشق فریب طبیعته برای بقای نسل و چیزی جز تغیبرات هورمونی نیست منطقی ب قضیه نگاه میکنم.. ...

مرسی عزیزم 

چون خودم 6 سال درگیر عشق یه طرفه هستم این از دیدگاه منه حالا دیدگاه شما و یا باقی نمیدونماما من حاضر ...

امیدوارم خوشبخت بشی عزیزم