2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 26806 بازدید | 549 پست
آره دیگه قیمت ماشین ک میتونی گوگل کنی و قیمت خونه هم محله های پایین شهرتون بزن ببین چقدر آگهی کردن و ...

دقیقا 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خونواده خیلی مهمه اخلاق خیلی مهمه پول و خونه و ماشین اینا مهمن ولی اگ نباشه هم بدست میان اماااا اخلا ...

2 تا خانواده و 2 تا اخلاق خوبن فقط بحث مالی مطرحه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب معلومه دیگهچرا باید پای اولی بمونماصلا چه تضمینی هست بعد اوکی شدن شرایطش بازم منو بخواد!

دومی هم خب امکانش هست یه روز تورو نخواد

مجبور باشم همون اولیچون خودم دومی رو انتخاب کردم و خیلی پشیمون شدم

از چه نظر پشیمون شدید

نامزدم اولیه چند بار پرسیدم ولی بچها گفتن باید پولدار باشه البته شغلش اوکیه من واقعا دوسش دارم به نظ ...

به نظرت خوشبختی؟ 

اگر اون خونه نبود چی

بخاطر خونه زنش نشدم که.دوستش داشتم.شوهر من بشدت ادم مسئولیت پذیر وکاری هست.با تمام وجودش تلاش میکنه برامون.باید ببینی طرفت چجور آدمیه من ده سال پیش ازدواج کردم اونموقع میشد به جایی رسید ولی الان خیلی سخت شده متاسفانه.ما بعد ده سال تونستیم بیایم خونه خودمون چون چندسال بعد ازدواج بهانه گیریهای خونواده شوهرم شروع شد و خونه ای که ما تووش نشستیم رو فروختن و خیلی محترمانه بیرونمون کردن.همسرم از جونش مایه میذاره برام منم سختی های زندگی باعاش رو بجون خریدم 

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
من خودم پول رو ملاک قرار ندادم، بابام پولداره، ولی شوهرم وقتی اومد خواستگاری هیچی نداشت ۲۴ سال سن دا ...

خوشبختی؟ 

من باشم واقعا نه چون مزه بی پولی و بیکاری خوب کشیدم. ب ۶ ماه نکشیده بخاطر بی پولیش ازش متنفرم میشی. ...

3 سال با اینا ساخته

کسی که دوسش دارم

حتی اگر هیچی نداشته باشه