2777
2789
عنوان

بدترین اتفافات زندگیتون چیا بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 72 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشحالم حالت بهتره عزیزم 😊🌹

نه عزیزم منظورم این نبود منظورم شمایی بهتر شدی

من مشکلاتم در برابر شما چیزی محسوب نمیشه

امیدوارم یه روز دلت پر شادی بشه

اون روزها رو کلا از یاد ببری

در برابر اینها ما چی داریم بگیم؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

خب بگید اگه اشکال نداره

یبار موقعی که هفت سالم بود یه موتوری اومد گفت بیا برسونیمت خونت پیش مادرت منم سوار شدم بردنم باغ بهم تجاوز کردن یبارم پسز خالم گفت میبرم خونتون برد باغ بهم تجاوز کرد یبارم رئیس کاروان مشهد گفت بیا بریم بالا ستاره ها رو بهت نشون بدم اونجا بهم تجاوز کرد یبارم وقتی خواب بودم پسر خواهر زنداییم شهرام تو خواب بهم تجاوز کرد 

بیخشید یعنی کسی نبودبهش بگی یاباهاشون برخوردبشه چقدر سخت واقعا اوناچندسالشون بوداخه

اون موقع عفت سالم بود و میترسیذم به مادرم بگم بزرگ شدمم که گفتم ،کفت تقصیر خودته میخواستی نری پیششون

بچه بودم بهم‌تجاوز شد اونموق حتی نمیدونسم چیشده و بزرگ تر شم‌فمیدم چی ب چیه وبهممیگف نگوب کسی ک چیشده وگرنه....

تهش خدا دخترو تو همون سن من ازش گرفت خدا جای حق نشسته💔

از سه ماهگی‌رفتم زیر تیغ جراحی بخار مشکلانی ک داشتما بدو تولد بخاطر بیماری ژنتیگی ک داشتم مریض بودپ و تقریبا میشع گفت ک عملام بخاطر همین بود. امسالم دوباز رفتم اتاق عمل هنوز معلوم نیست چندتا عمل دیگه دارم.

خواهرم بخاطر همون بیماری سرطان گرفت جلوم پرپر شد.

الان تنهای تنهام ارروی مرگ دارم بچگی هم اذیت زیاد شدم.

نمیتونم ببخشم اصلا قبل فوت خواهرم میگفتم میبخشم ولی الان نه.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!