2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 26806 بازدید | 549 پست
خودم باشم قطعا مورد اول

حتی اگر هیچی نداشته باشه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اولی که مورد علاقمه ،چون میگی اخلاق و خانوادش خوبن ،دوست داشتنم مهمه چون توی سختیای زندگی باید یه ...

حتی اگر هیچی نداشته باشه اولی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

نه از این لحاظ ها همه اوکیه فقط مالی

ببین عشقم نمیدونم خودت، همسر ایندت، خانواده هاتون با کار کردن شما موافق هستند یا نه

ولی متاسفانه الان تو این دوره و زمونه مرد به تنهایی نمیتونه خرج خونه رو دربیاره. مگر اینکه ثروتش ارثی باشه یا خیلی خوش شانس و جسور باشه 

پا به پای هم زندگیتون رو بسازید هم دلتون شاد تره هم اساس زندگیتون محکم تر

دعا کن آرامشمو به دست بیارم:)

اشباه کرده . میتونه جدا بشه نمیتونه دیگه همینه که هست

درسته 

چون خونه و ماشین داره

دوست داشتن چی

آره حتی اگه برگردم عقب بازم شوهرم رو انتخاب می کنم چون شوهرم هم تمام زندگیش رو بنام من کرده بخاطر ای ...

خوشبخت بمونید 

هیچ راهی نیست که بالاخره یه اجاره میتونه بکنه

اجاره نشینی تا کی با این اوضاع وضعیت هر سال باید کار کنید فقط بتونید پول پیش اضافه کنید کجا پول میرسه به خونه خریدن تا میخوای مستاجر باشی داغون میشی

از کجا مطمانی کارش درست میشه؟

چون استخدام شده فقط از هفته دیگه میره سرکار

مفصله ولی هروقت ی مشکلی بحثی با شوهرم دارم میگم لاقل اگه دوسش داشتم عاشقش بودم می ارزیدکلا زندگیم با ...

امیدوارم همه چیز درست بشه