2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 22112 بازدید | 549 پست
اولی ولی الان ن ...یکم دیگ صبر کنید تا کارش اوکی شع یا هیچکدوم چون دومی علاقه ی بهش ندارید

حتی چند سال صبر کنی؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

زندگی بدون عشق مفت نمی ارزه😔

بدون پول چی

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچکدوم

اگر مجبور به انتخاب باشید چی 

وقتی طرفت هنوز شغل نداره ی ساندویچ مهمونت کنه ی کادو بده بهت ی شاخه گل برات بخرع... وقتی ی ماشین ندا ...

راست میگی 

مرسی عزیزمهمچنیندعا کن تصمیم درستی بگیرم که دو روز دیگه نزنم تو سر خودم

توکل کن به خدا من خیلی به خدا اعتقاد و اعتماد دارم 

بدون پول چی

اونم راحت نیست ولی اگه عشق باشه حداقل وقتی تو بغل عشقتی فارغ میشی از غم و مشکلات.

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
من میگم با پول و آدم درست بری تو رابطه عشق هم میاد

اگر نیاد چی

دوتاشون از نظر اخلاقی خوب هستند

دومی هرچقدرم ثروتمند باشه، خیلی باید سیاست و زبون چرب و نرم داشته باشی که بتونی از زندگی لذت ببری

چون هر چی باشه، مال اونه و منت میذاره

دعا کن آرامشمو به دست بیارم:)

الان خونه داریم...وضعمون هم بهتردو تا بچه شیر ب شیر آوردم ..شوهرم هم اخلاقش سنتی نمیزاره

فکر کردم هنوز مشکل مالی دارید براب همون پیشنهاد کار دادم

الهی شکر که تموم شده مشکلات

والا منم دارم اولیو انتخاب میکنم ولی میترسم از اینکه همه اینایی که تو سر من نشه

چون عشق و محبت و ترجیح میدم به پول...وقتی که قراره کارش درست بشه و این خصوصیات رو داره(اخلاق خوب و خ ...

نمیدونم انتخاب 2 مورد هم درست هم اشتباه