2777
2789
عنوان

پسره خیلی خوشگله ولی هربار میرم مغازه اش یه جمله میگه اشکم در میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 95 پست
انشاالله سرتون بیاد

عزیزم شرمنده نزدیک ۱۰ نفر گفتن کارت اشتباهه ولی زیر بار نمیری والا ادم خسیس دیدم

ادم بی پولم دیدم ولی ادم در این حد مثل تو ندیدم

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
چرا ناراحت میشی خب خنده دار بود برام😐😂😂اخه ۵۰۰ تومن چی بود واقعا😐😂😂

اگه‌۵۰۰ تک‌تومن چیزی نیست‌وخیلی بخشنده ای پس چرا به یه‌نیازمند تو‌خیابون ۱۰۰۰ تومنی‌هاتونو‌میدید؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شرمنده نزدیک ۱۰ نفر گفتن کارت اشتباهه ولی زیر بار نمیری والا ادم خسیس دیدمادم بی پولم دیدم ولی ...

وقتب کارم اشتباهه پول اضافه‌بخوام حق حقه‌ فرقی نداره ۵۰۰ باشه‌یا ۱۰ تومن

واینکه گرفتن حقت خسیس بازی نیست

خسیس ینی کسی که حرج نمیکنه

اگه‌۵۰۰ تک‌تومن چیزی نیست‌وخیلی بخشنده ای پس چرا به یه‌نیازمند تو‌خیابون ۱۰۰۰ تومنی‌هاتونو‌میدید؟

والا من یا اصلا کمک نمیکنم یا اگه کمک کنم یه چیز درست میدم

بعدم اصلا کدوم گدایی هزار تومن می‌گیره من هزارتومن بدم گدا پرتش میکنه جلوم😂

وقتب کارم اشتباهه پول اضافه‌بخوام حق حقه‌ فرقی نداره ۵۰۰ باشه‌یا ۱۰ تومنواینکه گرفتن حقت خسیس بازی ن ...

عزیزم رفتی خرید کردی اونم قستی 

اتفاقا کارت اوج خسیسیه یه چیزی بگو تو این دو رو زمونه ۵۰۰ تک تومنی بشه باهاش خرید ۵۰۰ ببری بدی ب گدا میگیره میندازه دور یه ۵۰هزار تومنی بهت میده 

والا من یا اصلا کمک نمیکنم یا اگه کمک کنم یه چیز درست میدمبعدم اصلا کدوم گدایی هزار تومن می‌گیره من ...

گدا که‌هیج به نوازنده‌خیابون‌هم‌۵۰۰۰ هزاری میدن

گداهای شما خیلی جالبن

عزیزم رفتی خرید کردی اونم قستی اتفاقا کارت اوج خسیسیه یه چیزی بگو تو این دو رو زمونه ۵۰۰ تک تومنی بش ...

قسطی اولا بعدشم من قسطی نخریدم ۱۰۰ تومن‌خوراکی در روز میخرم ۵۰۰ تک تومن موند اونم گفتم‌یادتون باشه دفعه بعدی حساب کنین

بعد اون مسخره میکنه 

قسطی اولا بعدشم من قسطی نخریدم ۱۰۰ تومن‌خوراکی در روز میخرم ۵۰۰ تک تومن موند اونم گفتم‌یادتون باشه د ...

واقعا حق داره 

اگه منم بودم مسخره میکردم

بدرود❤️

به نوازنده خیابون ۵۰۰۰ میدن مفهوم این هست‌اون شخص هنرش رو نیزاره و ۵۰۰۰ هزاری هیچی نیست برای افرادی ک ادعای بخشندگی دارن

ینی کشی که‌ادعا داره باید بیشتر بده وقتی‌میگن این‌پولا پولی نیست

ولی همونم میدن قک‌میکنن ادم‌خوبین وخیلی کمک‌کردن

من نمیکنم باهم برابر نیستم شعور آدما کم‌وزیاد داره موفق باشی

شعور تو اندازه اون  ۵۰۰ تک تومنی که داری خودتو واسش جر میدی