2777
2789
عنوان

تاثیر حسادت دیگران بر زندگی

240 بازدید | 11 پست

برادرشوهرم خیلی سخت گیر و یک دنده ست و خیلی همسرش رو اذیت میکنه همسرش و خانواده همسرش هم دائم جاریم رو با من مقایسه میکنن و حسرت منو میخورن

و این حسادت ها و حسرت ها انرژی منفی ای تولید کرده ک باعث شده هیچ لذتی نبرم از زندگیم 

تجربه مشابه داشتین ؟ من خیلی زود انرژی هارو حس میکنم و اذیت میشم 

تلقین کنی بدتر میشه 

اگر این جور بود ایلان ماسک تا الان 100 کفن پوسیده بود 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ربطی نداره میگن نظر به کسی میشینه که بهت احساس داره یه دنیا به ایلان ماسک احساس ندارن که

بعدم دور بریای ایلان ماسک از خودش موفق ترن 

دور بریای ما یه مشت بدبخت بیچاره بدجنس و بخیل

بعدم دور بریای ایلان ماسک از خودش موفق ترن دور بریای ما یه مشت بدبخت بیچاره بدجنس و بخیل

دقیقا

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بله برام پیش اومده 

ولی بها ندادم

از طرفی سعی کردم محافظه کار باشم یعنی زیاد از خودم تو جمع نگم ...

استارتر برخی به قدری حسود و بد طینت هستند که افکار شیطانی میاد سراغ شون مثل زن داداش فاطمه همون دختری که قربانی اسیدپاشی شد برای یه حسادت مسخره...

برای همین سعی کن دور باشی از آدمهای تنگ نظر...

ولی اینکه مقایسه میکنن و حسرت میخورند گزندی نداره...اونا دوست دارند که جات باشن و به فکر درد خودشونن

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بله برام پیش اومده ولی بها ندادماز طرفی سعی کردم محافظه کار باشم یعنی زیاد از خودم تو جمع نگم ...است ...

تاسپیکر قبلیم رو بخون از یه عالم علتشو پرسیدم گفت حسادت دیگران به شکل چنگ نمود پیدا کرده

تاسپیکر قبلیم رو بخون از یه عالم علتشو پرسیدم گفت حسادت دیگران به شکل چنگ نمود پیدا کرده

دیدم 

حقیقتا اعتقادی بهش ندارم 

امیدوارم ارامش در زندگی تون جاری بشه🤗

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان