2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 26720 بازدید | 549 پست
من آدمیم که همیشه دلم رو اول مبنا قرار دادم توی تصمیماتم بعدش منطقاگه به دومی اوکی بدم ممکنه بعدا پش ...

هر 2 تا مورد هم درسته هم اشتباه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مجبور ب انتخابب اولی انتخاب میکنم و تا شرایطش اوکی نشه عقد نمیکنم

حتی اگ چند سال طول بکشه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اگه دوسش نداری نه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
من باشم عشق رو به پول ترجیح میدن ولی خودت میدونی اگه خونه پدرت سختی کشیدی خوب این یک حرفیه ک دومی رو ...

مال من نیست 

ولی اصلا سختی نکشیده نمیگم ناز و نعمت بوده متوسط رو با خوب بوده به نظرت میتونه با اولی بسازه؟ 

اولی

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

کسی که دوستش دارم

حتی اگر هیچی نداشته باشه 

اینم نظریه

وقتی طرفت هنوز شغل نداره ی ساندویچ مهمونت کنه ی کادو بده بهت ی شاخه گل برات بخرع... وقتی ی ماشین نداره تو خیابون ی دوری بزنین... وقتی خونه نداره مدام باید استرس داشته باشی الان صاحب خونه میزنه رو پول پیش و پول از کجا جور کنم؟ همین ها باعث میشه عاشقی یادت بره حالت از اون مرد بهم بخوره