2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 26806 بازدید | 549 پست
اگه ببینم تلاشگر هست و کاری قطعا انتخابم زندگی با عشقه

درسته

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من یازده سال پیش با اولیالان بی اعصاب روانی ام ک حوصله هیچی رو ندارم ..فقط می‌شورم و میسایم...پنج ما ...

به نظرت اگر با مورد دومی انتخاب میکردی الان وضعیتت چطوری بود

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم امیدوارم که بشمادم خوبی به نظر میاد خواستگاری امدن و من از قبل پنهونی تو دل خودم بهش علاقه د ...

امیدوارم خوشبخت بشی

چرا خودت حیرون یکی کنی ک باید از صفر تو این دوره زمونه شروع کنه

راست میگی 

مهم اخلاق و شعوره که با گذر زمان و به اصطلاح آشنایی میتونی ببینی داره یا نهزندگی رو از صفر میشه ساخت ...

دوتاشون از نظر اخلاقی خوب هستند 

چرا

چون عشق و محبت و ترجیح میدم به پول...وقتی که قراره کارش درست بشه و این خصوصیات رو داره(اخلاق خوب و خانواده دوست)چرا نباید براش صبر کنم وقتی همو دوست داریم؟

بعد بیام سنتی ازدواج کنم و ژرف رو دوست نداشته باشم و سال ها بخاطرش زجر بکشم...

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹