2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 26720 بازدید | 549 پست
چرا

چون الان اوضاع اقتصادی اینقدر داغونه ک خونه خریدن واسه آدمی ک کار و شغل هم داره سخته و ماشین هم گرون و گرونتر میشه دیگه امیدی نیست تازه بخوای کار پیدا کنی و چند سال بعدم ماشین بخری نمیشه بنظرم

اگرم بشه دوتایی میشه سخت کار کنید و خرج نکنید سفر نرید مهمونیا رو کم کنید  لباس خریدنم عید تا عید فقط شاید بشه ماشین یا خونه خرید  اینطور زندگی ای برام مشقت باره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اگر نیاد چی

اگه نیومد چی به ریسکش نمی ارزه.بعضی اوقات نمیاد، نکنید!

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی چند سال صبر کنی؟

بستگی ب خودت و طرف داره 

اگر خیلی ارزش براش قائلی و دوستت داره 

و اونم قدر دانع و دوستت داره و واقعا میخادت آره 

ولی اگر لا.ش‌یع بهتره بیخیالش شی

شده‌ای‌ قاتل ِدل..حيف ندانی‌ كه ندانی‌....!🌧⚡🌸🪴
كسي كه دوستش دارم

حتی اگر هیچی نداشته باشه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اون آقای اولی چند سال طول میکشه تا بتونه به یه رفاه نسبی برسه؟

شاید 10 سال

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اونم راحت نیست ولی اگه عشق باشه حداقل وقتی تو بغل عشقتی فارغ میشی از غم و مشکلات.

اینم نظریه 

من میگم با پول و آدم درست بری تو رابطه عشق هم میاد

خیلی ریسکش بالاست.به نظرم استثنا پیش بیاد.گاهی علاقه ایجاد نمیشه و یه عمر هر دو طرف بدبخت میشن دور از جون

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
دومی هرچقدرم ثروتمند باشه، خیلی باید سیاست و زبون چرب و نرم داشته باشی که بتونی از زندگی لذت ببریچون ...

اولی چی

دومی البته بعد از در ارتباط بودن و مطمئن شدن از اینکه با هم اوکیم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.