2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 58233 بازدید | 556 پست
منم به ابن همون فک کردم اصلا مشاوره گفت شاید تو دوران بارداری یه کاری کردی سرد بشه ولی من اصلا نکردم ...

دو ماه آخر بارداری رابطه ج.ن.سی تون چطور بود چون اوایل ازدواج آقایون بیشتر میخوان ببخشید زیاد باز میگم ها میخوام قشنگ توضیح بدم. شاید هم دیده به بچتون بیشتر میرسی برای همین حسودیش شده چقدر زود بچه دار شدی آخه عزیزم🤦🏻‍♀️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو ماه آخر بارداری رابطه ج.ن.سی تون چطور بود چون اوایل ازدواج آقایون بیشتر میخوان ببخشید زیاد باز می ...

اول خوب بود دوماه مونده بود به زایمانم دیگه رابطه نخواسته حتی سرد شد باهام تا الان

خیلی واقعا ممنون💞

ببین صحبت کردی بگو چی شد.

دعوا و قهر نکن، آروم باش ولی حرفتو بزن زیاد گفتن و استمرار داشتن اثر داره روی مردا.

از قهر و دعوا نترس خواست دعواکنه کنترل کن ولی نترس هیچی نمیشه.خیلی ببخشید دعوا کرد بزن به سلیطه بازی،مرگ یه بار شیونم یه بار

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
میترسم فکرایه بد بکنه که بدن میاد از مامان‌بزرگش

چون بچه اولته و تو رو شکم بزرگ دید حالا حالا خودش نمیاد سمتت

همسر منم بعد سه ماه اومد طرفم تو زایمانم اونم خودم به زور آوردم

و واقعا هم همش مامانش و مامان منو بزور می‌آورد 

ببین صحبت کردی بگو چی شد.دعوا و قهر نکن، آروم باش ولی حرفتو بزن زیاد گفتن و استمرار داشتن اثر داره ر ...

چسم حتما حرف میزنم ممنونم ازتون واقعا  نتونستم به خواهرم بگم ولی خواهری کردید در حقم ❤️

وای نگو منم یکساله مستقل شدم شوهرم میگه پس برگردیم تو یه ساختمون با خانوادش😔گفت نیای طلاقه منم طلاقو ترجیح دادم ولی چرا شوهرم باید سر همچین چیزی بگه طلاق حتما دوستم نداشته این همه سال دروغ گفته

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

[QUOTE=367623824]چون بچه اولته و تو رو شکم بزرگ دید حالا حالا خودش نمیاد سمتت همسر منم بعد سه ماه اومد طرفم تو زایما ...[/QUOTEاخه یعنی زیره لباس نمیبینه دیگه سکم ندارم بعد من کارمو میرسم بکنم بعده ۱۰ روز دیگه کلا پاشدم 

یه بارم بهش گفتم فلان چیزو میخوام بکن برام گفت با پررویی من اوردمت خونت دیگه به حرفت نمیخوام گوش بدم

یعنی جی خونت،مگه خونه اونم نیست،مگه میشه دایم خونه مدرونادرش باشید،بعد سربازی ودرسش تموم نشده باردار شدی

مامانش هیچی نمیگه نمیاد اصلا شوهرم از عصر زنگ میزنه بهش که بیا شبمادرش شوهرم به هر قیمتی شده نمیزار ...

عزيزم مشكوكه اينه كه خيانت نميكنه تو زايمان كردي اون چرا كناره ميگيره مردها در هر صورت دوست دارن رابطه داشته باشن